Ana SayfaDizilerSurvivor'da Mesaj Skandalı! Acun 4 Yarışmacıya Ceza Verecek!

İlgili Postlar

Survivor’da Mesaj Skandalı! Acun 4 Yarışmacıya Ceza Verecek!

Survivor tarihinde daha önce hiç rastlanmamış bir olay Survivor 2019’da oldu. Acun Ilıcalı, Türk yarışmacılardan 4 tanesinin Dominik’li bir tekneci aracılığı ile dışarıya mesaj gönderdiklerini öğrendiğini duyurdu. Acun bu olayı gerçekleştiren 4 yarışmacıların isimlerini vererek ceza vereceklerinin açıklamasında bulundu. Acun 4 yarışmacıya ceza verecek. Detaylar haberimizde..

2019 Survivor Yarışmacıları

Acun 4 Yarışmacıya Ceza Verecek!

Survivor 2019 44. son bölümün sonunda ada konseyin Acun Ilıcalı, Türk 4 yarışmacının kuralları ihlal ederek dışarıya bilgi gönderdiğini tespit ettiklerini ve bu nedenle o dört yarışmacının ceza alacaklarını açıkladı.

SURVİVOR’DA 4 TÜRK YARIŞMACI CEZA ALACAK!

Survivor 44. bölüm ada konseyinde dışarıya mesaj gönderme ihlali damga vurdu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya göre 4 Türk yarışmacı Dominikli bir kaptan aracılığıyla iletişim kurallarını ihlali etti. Yarışmacıların ismini de açıklayan Acun Ilıcalı bu olaydan sonra yaptırım kararı aldıklarını belirterek o isimleri açıkladı.

Acun, kendi tespitlerine göre, Yusuf, Okay, Büşra ve Melisa iletişim ihlali yaptığını tespit ettiklerini söyledi. Ilıcalı, bu isimlerin ödüllerden yararlanma konusunda yaptırım uygulamaya başladıklarını belirtti.

 Survivor 10. Hafta Eleme Potasına Düşen Adaylar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler