Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz'e Küfür Etti!

İlgili Postlar

Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz’e Küfür Etti!

İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncuları olan Aslı Enver ve Özcan Deniz, İsrail’de oldukça rağbet görmesi üzerine konser verdiler. Nihat Doğan’dan ise başarılı oyuncular için herkesi şok edecek açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen, Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a Neden Dava Açtı

Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz’e Küfür Etti!

Türkiye’de sevilerek takip edilen İstanbullu Gelin’in sevenleri sadece Türkiye ile sınırlı kalmadı. İsrail’de de büyük bir beğeni ile izlenen dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, bu yoğun ilginin ardından geçtiğimiz hafta İsrail’e gittiler. İsrail’ giden oyunculara hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail’de hayranlarına konser verdi.

Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti

Konser görüntüleri Türkiye’de de ilgiyle takip edilirken, Nihat Doğan’dan ikili için beklenmedik bir çıkış geldi. Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz’in İsrail’de konser vermesi olayını sert bir dille yanlış bulduğunu söylerken küfür etti.

Aslı Enver Kimdir?

“Emperyalizmin İti”

Nihat Doğan Kimdir?

Nihat Doğan, “İstanbul ve Ankara’da konser vermeyeceğim diye k..larından laf uydurup şahsımı linç eden kansızların, Gazzeyi bombalayan masum müslümanları katleden terör devleti İsrail’de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver’e tek kelime etmemelerinin sebebi emperyalizmin iti olmalarıdır.

Nihat Doğan ve Sevgilisi Birsen Bekgöz, Ayrıldılarmı?

Bunların tek derdinin Nihat doğan olmasının tek sebebi de Nihat doğan Halktır, Halkın ve hakkın bayrağı ile değerlerini ekranda taşıyan tek star olmasıdır.. aslında bu içimizdeki mankurtlar bana değil yıllarca Yok sayılmış ötekileştirilmiş halkların sanat camiasındaki özgüvenine saldırıyorlar..Boyun eğmemizi diz çökmemizi istiyorlar tekrar Köle olmamızı istiyorlar..Allah şahit olsun ki; bu can bu tende olduğu müddetçe bu dilim Hakkı hakikati ve halkın değerlerinden kutsallarından başka bir şeye dönmeyecektir.” şeklinde sert bir açıklamayla magazin gündemine oturdu.

Özcan Deniz İsrail’i Kendine Bağımlı Etti

Nihat Doğan’ın bu sert açıklamasından sonra, Özcan Deniz ve Aslı Enver’in konuyla alakalı açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Özcan Deniz Kimdir?

Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz'e Küfür Etti!
Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz’e Küfür Etti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler