Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 27. Bölümü İle Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 27. Bölümü İle Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

Show tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur 2. sezon 27. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yamaç ve Selim, Sena’yı bulmak için adeta zamanla yarıştılar. Yüzüklü kişi Sena’ya silahı doğrultuyor. Yamaç sonunda Mahsun’u buluyor ve yumruklar konuşuyor. Çukur ekranları başındakileri gözyaşlarına boğdu.

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

Yüzüklü kişi Sena’nın karşı karşıya gelmesi dengeleri değiştiriyor. Yamaç, Sena’yı bulma çabaları büyük bir hayal kırıklığı ile son buluyor. Yüzüklü kişi Sena’yı akıl almaz bir şekilde ölüme terk ediyor. Bu sahneyi izleyiciler gözyaşları içerisinde izledi. Yamaç, Dizinin son bölümünde başka neler yaşandı?

İşte o sahne..

ÇUKUR 2. SEZON 27. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU!

Yamaç ile Selim Sena’nın bulunabileceği adrese giderler. İçeride kimse yoktur ancak Yamaç orada Sena’nın telefonunu bulur. Mahsun, Sena’yı alıkoyduğu evde ona beklemesini söyleyerek kapıyı üstünden kilitler. Bu arada Remzi, Meliha’yı Baykal’ın yanına götürür. Sedat, kahveye giderek İdris’le konuşarak Yamaç’ın kendisini bulmasını söyler.

İdris, Sedat’ın bıraktığı kutuyu açınca taşları görür. Emmi, onların nereden haberi olduğunu sorar. Damla değerli taşları depoya koyduklarını söylese de durum hiç de öyle değildir.Meliha, Baykal’ın odasında İdris ile yıllar önce çekilmiş fotoğrafını görür. Damla, tersanedeki değerli taşların olduğu depoyu Cumali’ye gösterir. Deponun önünde vurulmuş adamların olduğunu görürler ve içeri girdiklerinde taşlar yerinde yoktur.

SENA’NIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ!

Sena kapalı olduğu evde bir anahtar bulur. Sena duyduğu silah seslerinden köşeye siner bekler. O sırada Yüzüklü Sena’nın kafasına silah dayar. Mahsun’la karşı karşıya gelen Yamaç büyük bir kavgaya tutuşur. Mahsun onun elinden kurtulur ama Yamaç onu takip eder. Yüzüklü kişi Sena’yı bir kafese kapatmıştır. Mahsun Sena’yı bulur onu kurtarmak için çareler ararken, Yamaç’da oraya gelir.

Yamaç içeri girer girmez Mahsun’u vurur. Sena’yı kafesin içinde gören Yamaç şok olur. Camı kırmak için silahını ateşlese de cam kırılmaz. Yamaç bu kez kilidi açmak için uğraşır ama vakit git gide azalmaktadır. Kurtarmak çabaları boşa çıkan Yamaç sevdiği kadının gözyaşları içinde ölümünü izler.

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm Fragmanı İzle! Sena’nın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler