Ana SayfaDizilerDilan Çiçek Deniz'in Çukur'a Duygusal Vedası!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a Duygusal Vedası!

Dilan Çiçek Deniz 2 sezondur Çukur dizisinde Sena karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Çukur dizisinin 2. sezon 27. son bölümünde izleyenleri gözyaşlarına boğan unutulmaz bir bölümden sonra diziye veda etti. Güzel oyuncu dizinin son bölümü bittikten sonra sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a duygusal vedası.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz’in Çukur’a Duygusal Vedası!

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, duygusal veda mesajı ile sevenlerine seslendi. Dizide rol aldığı süre içerisinde hangi duygusal yaşadığını şu sözleri ile dile getirdi.

“Sena’yım ben! Benim için en özeliydi. İki sezondur güzel ruhlarla çalışma fırsatım oldu. Büyüdüm, hem iş hem hayatla ilgili herkesten çok şey öğrendim. Beni hayatlarına alan, bana bu fırsatı veren ve destekleyen herkese, çok teşekkür ederim. Sürekli kendimi geliştirmem için beni motive ettiniz. Yanımda oldunuz, sağ olun. Sena’dan da çok şey öğrendim. Güçlü olmayı, hayır demeyi, çok sevmeyi herkesi her şeyi. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana çok yardımcı olan partnerime, ay yapıma, sevgili yönetmenlerimize, senaristimize, oyuncu arkadaşlarıma, ağabeylerime, ablalarıma, babama, anneme, güzel kızlarıma fakat en büyük teşekkür de ne kadar çok çalışsalar da, yorulsalar da işlerini en iyi şekilde yapan ve bunu yaparken iyi insan olmayı unutmayan tüm reji ekibine, prodüksiyon ve set ekibine… İyi ki varsınız, iyi ki… Belki hiçbirimiz kahraman değiliz. Hele ben, hiç değilim! Sevdiklerini korumak için kahraman olmaya hiç gerek yok zaten.”

Çukur dizisinin son bölümünden sonra oyuncunun hayranları merak içerisine girdi. Acaba Dilen Çiçek Deniz, yeni bir proje ile mi anlaştı? Ünlü oyuncunun bundan sonra ki planları ne?

Çukur 2. Sezon 27. Bölümü İle Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler