Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı İzle! Nedim Cemre Sayesinde İyileşmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı İzle! Nedim Cemre Sayesinde İyileşmeye Başlıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul 2. son bölümü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Seher, Neriman’ın aldığı paraları Agah beyin yüzüne fırlattıktan sonra, Agah onları konaktan kovar. Damla’yı kurtarmak için kavgaya karışan Civan’ın başı derde girerek gözaltına alınır. Nedim, amcasına hemşire der ve Agah yeğeninin Cemre’yi istediğini anlar. Agah, Seher’i ve ailesini konağa tekrar çağırır. Nedim Cemre sayesinde iyileşmeye başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Cemre Sayesinde İyileşmeye Başlıyor!

Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Civan’ı Damla’nın eski sevgilisinin adamları hastanelik ediyor. Seher Agah bey ile konuşuyor ve onun gerçeklerle yüzleşmesini sağlıyor. Şeniz, Cenk’in yatağında gördüğü Ceren’i, oğlu ile daha fazla evlenme hayalleri yapmaması için, Agah’ın, onu layık gördüğü oğlu Cenk değil yeğeni Nedim olduğunu söylüyor. Cenk, sürekli Nedim’den kaçıyor ve göz göze gelmemeye çalışırken, Nedim birden Cenk’e gitme diye bağırıyor.

İşte Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/jyXbKiOu6Vs

ZALİM İSTANBUL 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Agah, Seher ve ailesini evden kovduğunda Ceren, Agah’ın ayaklarına kapanıp gelin olmaya geldiğini söylüyor. Seher çocuklarını da alıp memlekete dönmek için otobüse binerler. Ceren, memlekete dönmekten hoşnut değildir. Polisler otobüsü durdurup ve Civan’ı adam yaralamak mala zarar vermek ve hırsızlıktan gözaltına alırlar.

Agah, Seher’le oğlunu kurtarması karşılığında konağa geri dönmelerini razı eder. İşe başlarlar. Cemre, Nedim’in tüm bakım işini üstlenir ve kendisini dışında kimsenin ona ilaç vermesini yasaklar. Cemre Nedim’e şarkılar söyler. Agah onları öyle görünce çok mutlu olur. Nedim’i alır aşağıya sofraya götürür. Nedim’in sofraya gelmesinden önce Cenk rahatsız olur kalkar sonra da Şeniz ve Damla tiksinerek Nedim’e baktığında Cemre ona sert çıkar. Bu arada Civan’ın da hırsız olmadığını hatırlatır.

Ceren, Cenk’in eve sarhoş gelmesini fırsat bilip onu hayat odasına götürür ve birlikte olurlar. Ertesi gün hizmetçi kıyafetini giyer işe başlar. Agah’ın Nurten’e, küçük kızın çöp olduğunu büyük kızı gözü tuttuğunu onun gelini olacağını söylediğini Ceren duyar. Agah’ın gözünden ablasını düşürmek için türkü barda şarkı söylerken çekilmiş videosu Agah’a gönderir.

Civan, Damla’nın şoförü olarak işe başlar. Yolda Damla’nın eski sevgilisinin adamları arabayı durdurur. Ceren, Cenk’in odasında onu bekler ve o sırada Şeniz onları yarı çıplak yatakta yakalar.

 Zalim İstanbul İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı! 2. Bölüm Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler