Ana SayfaÜnlülerOyuncu Pelin Akil Cinayeti Anlattı!

İlgili Postlar

Oyuncu Pelin Akil Cinayeti Anlattı!

İkiz bebeklerini kucağına almak için sayılı günleri kalan Pelin Akil Altan ve eşi Anıl Altan ile birlikte gittiği Pazar kahvaltısı dönüşünde tanık olduğu bir cinayeti anlattı. Instagram paylaşımı ile Pelin Akil cinayeti anlattı.

Pelin Akil, sokak ortasında eşi Anıl Altan ile kavga etti mi?

Pelin Akil Cinayeti Anlattı

Kısa süre önce doğmamış bebeklerine Instagram hesabı açarak bu furyaya dahil olan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, kahvaltı için gittikleri Bağdat Caddesi’nde pazar günlerini adeta kabusa çeviren bir cinayete tanık oldu. Yakın dostları ile birlikte gittikleri kahvaltı sonrasında, Bağdat Caddesi’nde bir cinayete tanıklık eden Pelin Akil, o anlar sonrasındaki duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Pelin Akil Altan kimdir?

Yaşadığı korku dolu anları Instagram hikayeler ile paylaşan Pelin Akil Altan’ın gözlerindeki korku dolu bakışlar takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü oyuncu olayı Instagram hikayesinde “Biraz önce Bağdat Caddesi’nde silahla bir adam bir adamı vurdu, çok yakınımızda. Ve adam hayatını oracıkta kaybetti, etraf curcuna… Bir can almak, Allah’ın verdiği cana bir başkasının son vermesi bu kadar basit mi? Çok korkunç ve üzücü. Allah herkesin içine güzellik versin.” şeklinde paylaştı.

Pelin Akil Cinayeti Anlattı
Pelin Akil Cinayeti Anlattı

Bu paylaşım sonrasında yaşadığı kötü olayın etkisinde olan ve korkusu gözlerinde hissedilen ünlü oyuncunun takipçileri, “Çok yakında bebeğini kucağına alacaksın, düşünme böyle kötü şeyleri” diyerek teselli etmeye çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler