Ana SayfaÜnlülerHande Erçel - Murat Dalkılıç Aşkında Sürpriz Gelişme!

İlgili Postlar

Hande Erçel – Murat Dalkılıç Aşkında Sürpriz Gelişme!

Hande Erçel – Murat Dalkılıç aşkında sürpriz gelişme! Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileri ile sık sık gündem olan Hande Erçel – Murat Dalkılıç çiftinden sevindirici haber geldi. Annesinin rahatsızlığı sırasında ünlü popçu ile yollarını ayıran Hande Erçel, anne Aylin Erçel’in vefatının ardıdan Dalkılıç ile tekrar bir araya gelmişti. Ayrılmadan önce Dalkılıç’a ait Beykoz’daki villada yaşayan ünlü çift, aldıkları yepyeni kararla bir hayli şaşırttı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel Barıştı mı? 

Hande Erçel – Murat Dalkılıç aşkında sürpriz gelişme!

Hande Erçel – Murat Dalkılıç aşkında sürpriz gelişme! Bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişkileriyle magazin gündeminde sık sık yer alan ünlü çift Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan sevindirici haber geldi.

Annesi Aylin Erçel’in rahatsızlığı sırasında Murat Dalkılıç ile yollarını ayıran Hande Erçel, annesinin acı kaybının ardından ünlü popçu ile barışmıştı.

Takvim Gazetesinden Ufuk Özcan’ın haberine göre ayrı kalmaya daha fazla dayanamayan çift, birlikte yaşama kararı alarak Zekeriyaköy’de 12 bin liraya kiraladıkları villaya taşındı.

Hande Erçel - Murat Dalkılıç çiftinin birlikte yaşamaya başladığı iddia edildi.
Hande Erçel – Murat Dalkılıç çiftinin birlikte yaşamaya başladığı iddia edildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

Murat Dalkılıç, Hande Erçel’in babasıyla yemeğe çıktı

İşte Ufuk Özcan’ın haberimiz hakkındaki yazısı…

“Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ile güzel oyuncu Hande Erçel’in aşkı, bir süredir magazin gündemini oldukça meşgul ediyordu. Aşk yaşadıkları günden itibaren birçok kez ayrılık haberleri yapılan ikili, Hande Erçel’in annesinin vefatından sonra barışmıştı. Hatta aileye giren Dalkılıç, en son oyuncunun babası Kaya Erçel’le yemeğe bile çıkmıştı. Duyduğuma göre daha önce Beykoz Çubuklu Konakları’nda oturan Murat Dalkılıç, Zekeriyaköy’de bir siteye taşınmış. Bu taşınmayla birlikte Hande Erçel de Ulus’taki evden eşyalarını alıp buraya yerleşmiş.

Daha önce Beykoz’da aynı evde yaşayan ikiliden Erçel, barıştıktan sonra bu evde çok iyi anıları olmadığını söylediği için de popçu, bu kararı almış. Aylık 12 bin liraya bir villa kiralayan Dalkılıç, Hande Erçel ile tekrar aynı evde yaşamaya başlamış. Hatta geçtiğimiz haftalarda ise evlerinin bahçesinde oyuncunun ablası Gamze Erçel ile nişanlısı ve hatta babası Kaya Erçel’le hep birlikte mangal yapmışlar.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler