Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den Kredi Talebi...

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Kredi Talebi…

Deniz Seki’den kredi talebi… Yaşadığı zor günlerin ardından tüm hızıyla eski günlerine dönen ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin maddi sıkıntı yaşadığı iddia edildi. Son albümünün satışlarının beklenen rakamı yakalayamaması üzerine ekonomik sıkıntı çeken Deniz Seki’nin, bu dönemi atlatabilmek için kredi başvurusunda bulunması magazin gündeminde dikkat çeken olaylar arasında yerini aldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Deniz Seki Lütfen Bu Kadar Acımasız Olmayın!

Deniz Seki’den kredi talebi…

Deniz Seki’den kredi talebi… “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan yaklaşık 2,5 yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Deniz Seki, tahliye olduktan hemen sonra albüm çalışmalarına başlamıştı. 

Yaşadığı zor günleri kısa sürede atlatan ve 2018 yılında son albümü “Uzun Hikaye”yi hayranları ile buluşturan ünlü şarkıcının, maddi olarak zor günler geçirdiği iddia edildi.

Albümünün beklenen satış rakamını yakalayamaması, konser sayısının azlığı gibi nedenler yüzünden zor günler geçiren ve borçlarını ödemekte zorlanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, Bebek’te bulunan bir bankaya giderek kredi başvurusunda bulundu.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan Deniz Seki’nin ekonomik sıkıntı çektiği ve kredi başvurusunda bulunduğu haberinin ardından ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yaşadığı ekonomik kriz yüzünden Deniz Seki'nin kredi başvurusunda bulunduğu iddia edildi.
Yaşadığı ekonomik kriz yüzünden Deniz Seki’nin kredi başvurusunda bulunduğu iddia edildi.

Deniz Seki kimdir?

Allah’a şükür ne krediye ihtiyaç duyacak durum var ne de işle ilgili sıkıntı

Çıkan haberlerin ardından menajeri Özgür Aras’ın kendisi adına yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, iddiaları şu şekilde yalanladı:

“Bugün Deniz Seki ile ilgili bir haber çıkmış. Krediye Başvurdu! diye…

Allah’a şükür ne krediye ihtiyaç duyacak durum var ne de işle ilgili sıkıntı. Her hafta düzenli İstanbul People sahnesindeyiz, Türkiye ‘nin çeşitli şehirleri başta olmak üzere Kıbrıs da her ay düzenli sahne alıyoruz.

Yaz ayı içinde şimdiden tüm sezon Salı ve Cuma geceleri Bodrum People, Perşembe geceleri de Çeşme Alaçatı Cabaret Grande sahnesinde olacak Deniz Seki. Cuma gecesi Deniz Seki Moda Kayıkhane fotoğraflarına da Deniz Seki instagram dayfasından bakabilirsiniz…

Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ederim. Özgür Aras. “

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler