Ana SayfaÜnlülerBoşanacağı İddia Edilen Sinan Akçıl'dan Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Boşanacağı İddia Edilen Sinan Akçıl’dan Açıklama Geldi!

Boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl’dan açıklama geldi! Geçtiğimiz Aralık ayında Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan Sinan Akçıl hakkındaki boşanma iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Henüz 3 aylık evli olan ünlü çiftten Sinan Akçıl, Kıratlı’nın kıskançlığından bıktığı için boşanmak üzere avukatıyla görüştüğü iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sinan Akçıl’ın Eşi Burcu Kıratlı Tesettüre mi Girdi?

Boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl’dan açıklama geldi!

Boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl’dan açıklama geldi! Geçtiğimiz Aralık ayında Amsterdam’da Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl hakkında ortaya atılan iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Bugün yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasına göre Sinan Akçıl ve 3 aylık eşi Burcu Kıratlı’nın evliliğinde, ünlü şarkıcının 9 yıl önce 3 sene süren aşk yaşadığı Hadise yüzünden kriz çıktı.

Sinan Akçıl’ın verdiği bir röportajda eski sevgilisi Hadise’den bahsetmesi üzerine çıktığı konuşulan tartışma sonrası ünlü şarkıcı Akçıl’ın avukatına boşanma talimatı verdiği iddia edildi.

Daha önce de Burcu Kıratlı’nın kıskançlığı yüzünden defalarca tartıştığı iddia edilen çiftten Sinan Akçıl, hakkında çıkan söylentiler üzerine 2. Sayfa programının canlı yayınına bağlanarak bir açıklama yaptı.

2. Sayfa programında Sinan  Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin boşanacağı iddia edildi.
2. Sayfa programında Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin boşanacağı iddia edildi.

Sinan Akçıl kimdir?

Eski şeyleri konuşup Burcu’yu rahatsız etmek istemem

Her evlilikte tatsızlıklar olduğunu fakat şu an herhangi bir problemlerinin olmadığını ifade eden Sinan Akçıl, avukatla görüştüğü iddialarını yalanlayarak şunları söyledi:

“Her evlilikte tatsızlıklar olur. Ama Burcu’yu eski şeylerden konuşup rahatsız etmek istemem. Asla ve asla geçmişimdeki insanlardan bahsetmedim. Öyle bir röportaj yok. Ortada bir evlilik kurumu varken eski insanların adının geçmesi Burcu’yu da beni de üzer. Biz yaza düğün yapalım diye düşünürken, bu tarz haberlerin çıkması hoş değil. Ben de Burcu’yu çok kıskanan bir çocuğum. Avukat ile görüşme de yok. Öyle bir durum söz konusu değil. Kıskançlık her zaman olur. Bu ilişkinin tuzu biberidir. Özel şeyleri ekranda konuşmayı sevmem, bu düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım. Şuan problem yok.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler