Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman: Amerikan Adetleri Bize Uymaz!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman: Amerikan Adetleri Bize Uymaz!

Tolgahan Sayışman: Amerikan adetleri bize uymaz! 9 aylık hamile eşi Almeda Abazi ile birlikte bir televizyon programına katılan Tolgahan Sayışman, merak edilen tüm sorulara yanıt verdi. Doğumun Türkiye’de olacağını ifade eden ünlü çift, tek isteklerinin bebeklerinin sağlıklı olması olduğunu söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın Sancıları Başladı!

Tolgahan Sayışman: Amerikan adetleri bize uymaz!

Tolgahan Sayışman: Amerikan adetleri bize uymaz! Önümüzdeki günlerde anne – baba olmaya hazırlanan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu “Günaydın Hafta Sonu” programına katıldı.

9 aylık hamile olan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman’ın merak edilen tüm sorulara samimiyetle cevap verdiği programda ünlü çift, doğumun Türkiye’de gerçekleşeceğini söyledi.

Şimdiden ikinci çocuk fikrine sıcak baktığını söyleyen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, “Kalabalık aile güzeldir” ifadesini kullandı.

Son yıllarda moda olan Baby Shower partisi yapmadıklarına dikkat çeken ünlü çift, “Baby Shower partisi yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü o bir Amerikan geleneği ve bebeğin eksiklerini gidermek için gerçekleştirilen bir organizasyon. Türkiye’de ise bir kokteyl ve parti havasında yapılıyor, bu çok yanlış” dedi.

Birbirlerini hayranlarından kıskanmadıklarını söyleyen Tolgahan Sayışman – Almeda Abazi çifti, “Gereksiz kıskançlık yapmıyoruz” diyerek birbirlerine olan güvenini ifade etti.

Almeda Abazi, doğumdan sonra şarkıcı olarak kariyerinde ilerlemek istediğini söyledi.
Almeda Abazi, doğumdan sonra şarkıcı olarak kariyerinde ilerlemek istediğini söyledi.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Doğduktan sonraki halini hayal edemiyorum

Sinan Özedincik’in sorduğu “Oğlunuza ne söylemek isterdiniz?” sorusunu yanıtlayan ünlü oyuncu, “Baban seni çok seviyor” dedi. Anne olmasına günler kalan Almeda Abazi ise, “Doğduktan sonraki halini hayal edemiyorum” şeklinde konuştu.

Eşi Almeda Abazi’nin hamileliği yüzünden bir süredir ekranlardan uzak olan Tolgahan Sayışman, bu dönemde eşinin yanında olmayı tercih ettiğini söyledi.

Bebekleri Efehan’ın doğumunun ardından ekranlara geri döneceğini söyleyen Sayışman, yönetmenlik fikrine de sıcak baktığını belirtirken Almeda Abazi ise

söyleyen Almeda Abazi ise, bebeğini kucağına aldıktan sonra şarkıcı olarak kariyerini devam ettirmek istediğini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler