Ana SayfaÜnlülerPelin Akil, sokak ortasında eşi Anıl Altan ile kavga etti mi? İlk...

İlgili Postlar

Pelin Akil, sokak ortasında eşi Anıl Altan ile kavga etti mi? İlk açıklama geldi!

Pelin Akil, sokak ortasında eşi Anıl Altan ile kavga etti mi? Ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden olan Pelin Akil Altan ve Anıl Altan sokak ortasında birbirine mi girdi? Etraftaki bakışlara aldırmadan bağırıp çağırdılar mı? İlk açıklama geldi! Detaylar haberimizde…

Pelin Akil ve Anıl Altan sokak ortasında birbirine girdi!

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan sokak ortasında kavga mı etti?

Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden ünlü oyuncuları Pelin Akil Altan ve Anıl Altan hakkında gündeme gelen sokak ortasında kavga ve ayrılık iddiaları bomba etkisi yarattı. Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu, teve2 ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının haberine göre; Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti, Bağdat Caddesi’nde bir kafede oturuyordu. Çiftin arasında aniden gerginlik yaşandı ve sesler yükselmeye başladı. Pelin Akil Altan’ın eşi Anıl Altan’a, ‘Sus artık konuşma’ diye bağırdığı, Anıl Altan’ın da eşi Pelin Akil Altan’a ‘ Sakin ol, her şey geçecek’ diye yanıt verdiği iddia edildi.

Pelin Akil Altan kimdir?

Pelin Akil Altan’dan kavga iddialarına açıklama

Kavga ve ayrılık iddialarının ardından Pelin Akil Altan’dan haberler hakkında açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akil, “Böyle bir şey olmadı, tüm sevenler ayaklanmış üzülmüş. Ben de düzeltme yapayım içinizi rahatlatayım dedim. Hatice Pelin, rahmetli anneannemle fotoğraflarımızı koymuş sayfasına, duygulanıp kimseye göstermeden ağlamaya çalışmıştım. Ama gören casuslar olup üzerine yanlış haber çıkarmışlar. Yoksa mekanı terk etmek, Anıl’la ayrılmak gibi bir şey söz konusu değil!” diye bir açıklama metni yayınladı.

Anıl Altan Kimdir?

İşte Pelin Akil Altan’ın açıklama metni

Aşkını anlattı

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti, sık sık sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile birbirlerine aşklarını ilan ediyor. Son olarak, Anıl Altan, evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı “Zaman seninle durmuş ve senden sonra çokta önemli olmasa da Dünya da seninle geçirdiğim insanlığın kullandığı zaman birimine göre 5. Senemiz ama seninle her anımız yeni,heyecanlı…geride kalan bir şey yok hep kattıklarımız,birbirimizden öğrendiklerimiz,beraber büyüdüğümüz,güldüğümüz ve kalbimizin birlikte attığı nice 5 senelere güzel karıcığım.” paylaşımı ile kutlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler