Ana SayfaÜnlülerYunus Günçe evlendi! İşte düğünden en özel kareler...

İlgili Postlar

Yunus Günçe evlendi! İşte düğünden en özel kareler…

Yunus Günçe evlendi! Eski Survivor yarışmacısı Yunus Günçe, sevgilisi Işık Selin Kuyumcı ile dünya evine girdi. Ünlü oyuncunun düğün töreninden en özel kareler ve düğünün detayları haberimizde…

Yunus Günçe İle Berna Öztürk Sevgili Çıktı!

Yunus Günçe, sevgilisi Işık Selin Kuyumcu ile evlendi

Son olarak Survivor yarışmasının 2016 sezonunda ekranda boy gösteren ünlü oyuncu Yunus Günçe, önceki gün bir süredir aşk yaşadığı Işık Selin Kuyumcu ile evlendi. Günçe’nün düğünü, ünlüler geçidi gibi oldu. Haldun Dormen, Göksel Kortay ve Hakan Altıner gibi usta sanatçılar başta olmak üzere sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı Yunus Günçe ve Işık Selin Kuyumcu’nun düğününe katılan isimlerden biri de, Survivor’da birlikte mücadele ettiği Avatar Atakan ve eşi oldu.

Yunus Günçe kimdir?

Yunus Günçe’den eşine duygusal sözler

Yunus Günçe, Işık Selin Kuyumcu ile evlendiğini sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile duyururken, paylaşımına şu duygusal notu ekledi: Ben sadece evlenmek istemiyorum. Öyle kuru kuru… İki şahit, bir yüzük. Ben seninle evlenmek istiyorum! Böyle gürül gürül… Yüzlerce şahit, bir yüzük. En önde sen. Ben, seninle evlenmek istiyorum. Hiç düşünmeden. Gözüm kapalı. Çok düşündüm. Gözüm açıldı. En önce sen. Ben seninle evlenmek istiyorum! Hepsi bu! Daha ne olsun ki? Senden başka daha ne olsun? Ben seninle, sadece evlenmek istiyorum. Sen yetiyorsun bana. Başka sebep aramıyorum. Ben, bundan sonrasını, buradan sonrasını görmek için evlenmek istiyorum seninle. Sonramızı merak ediyorum. Tek başıma yapamam. Öncemize güveniyorum. Ben sana sadece İtiraf etmek istiyorum! Kurtulmak değil bu. Üstlenmek! Ben seninle, sana seninle evlenmek istediğimi itiraf etmek için evlenmek istiyorum. Ben seninle, bana seninle evlenmekten başka çare bırakmadığın için evlenmek istiyorum. Yalnız olmak sensiz olmak artık benim için. Yalnız olmak istemiyorum. Ben senden eminim. Sen de benden emin ol! Sen O’sun! Sen, O’sun. Ben sana sadece teşekkür etmek istiyorum. Hepsi için, her şey için… Ben sana, “O” olduğun için teşekkür etmek istiyorum. Sana “Benim ol!” demiyorum. Benimle ol! Sana, “Bana izin ver!” diyorum . Hemen, şimdi, burada… Ben seninle, sadece evlenmek istiyorum. Ben, sadece seninle evlenmek istiyorum. Seninle her şeye, “evet” diyorum.

İşte Yunus Günçe’nin düğününden kareler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler