Ana SayfaÜnlülerReha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davasından karar çıktı! Velayet kime verildi?

İlgili Postlar

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet davasından karar çıktı! Velayet kime verildi?

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet davasından karar çıktı! İkiz çocukların velayeti kime verildi? Baba Reha Muhtar’da bulunan velayet alındı mı? Anne Deniz Uğur, çocuklarının velayetini alabildi mi? Velayet davasının sonucu ne oldu? Mahkeme, velayet davasında ne karar verdi? Detaylar haberimizde…

İnsanlık Suçu’nun İki Karşıt Kadını: Deniz Uğur ve Laçin Ceylan

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet davasında ne karar çıktı?

Rehat Muhtar ve Deniz Uğur’un birlikteliklerinden dünyaya gelen ikiz çocuklarının velayeti, ayrılık sonrasında baba Reha Muhtar’a verilmişti. Anne Deniz Uğur, çocuklarının velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. Velayet davası görüldü. Deniz Uğur’un eski eşi gazeteci Reha Muhtar’a, ikiz çocuklarının velayeti almak için iki yıl önce açtığı dava, mahkeme tarafından reddedildi. Mahkeme, ikiz çocukların velayetinin babalarında kalmasının devamına karar verdi.

Deniz Uğur kimdir?

Deniz Uğur’u mutlu eden karar

Dava, İstanbul 6. Aile Mahkemesi’nde gizli olarak görüldü. Duruşmada anne Deniz Uğur ve baba Reha Muhtar ile avukatları hazır bulundu. Mahkeme, kararında anne Deniz Uğur’un talebini reddederken, ikiz çocukları ile geçirdiği zamanın arttırılmasına karar verdi.

Reha Muhtar kimdir?

Deniz Uğur’un velayet davası açıklaması

Deniz Uğur, mahkeme sonrasında yaptığı açıklamada karar ile ilgili “Benim istediğim şahsi münasebetin yeniden düzenlenmesiydi. Reha beyin kötü bir baba olduğunu asla söylemedim, söylemem. Karar bu şekilde düzenlendi. Çocuklarım neredeyse yarı yarıya bir zamanda benimle olabilecek. Bu benim mağduriyetimi ortandan kaldıracak. Bu davayı açmadaki asıl amaç buydu. Bu nedenle çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Hepimizi mutlu edecek bir sonuç çıktı.” şeklinde konuştu.

Reha Muhtar’dan velayet kararı açıklaması

Deniz Uğur gibi kısa bir açıklama yapmayı tercih eden Reha Muhtar ise, bu güne kadar çocuklarının psikolojik gelişimlerinin etkilenmemesi adına herhangi bir açıklama yapmadığını ifade ederek “Bugün ilk defa konuşacağım. Mahkeme tarafından çocukların en fazla yararına olacak şekilde düzenlemenin uygun görüldüğü için yüce mahkemeye çocuklarım adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur’un eski eşi gazeteci Reha Muhtar’a, ikiz çocuklarının velayeti almak için iki yıl önce açtığı dava, mahkeme tarafından reddedildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler