Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu'nun İki Karşıt Kadını: Deniz Uğur ve Laçin Ceylan

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu’nun İki Karşıt Kadını: Deniz Uğur ve Laçin Ceylan

Deniz Uğur ve Laçin Ceylan bu sezon; İnsanlık Suçu dizisinde ‘Emel ve Hülya Gökdemir’ rolleriyle karşımızda olacak. Kanal D ekranlarında, cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan İnsanlık Suçu yarın başlıyor.

Kanal D’nin bu akşam izleyici ile buluşacak olan dizisi İnsanlık Suçu, kadrosu ve hikâyesiyle büyük merak uyandırdı. Adana’da yaşayan, fakir ve hırslı Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikâyesi İnsanlık Suçu’nda; Deniz Uğur ve Laçin Ceylan, geçmişlerinden dolayı karşı karşıya gelen iki kadını canlandıracak…

Deniz Uğur kimdir?

Laçin Ceylan Kimdir?

Hülya ve Emel Gökdemir Nasıl Karakterde?

Zor koşullar altında Cemal ve kardeşini büyütmeye çalışmış, onlara kol kanat germiş, müşfik bir anne olan Hülya (Laçin Ceylan) ve Bursalı tüccar bir ailenin hoş, bakımlı bir o kadar da bencil ve hırslı kızı olan Emel (Deniz Uğur)’in aileleri için verecekleri mücadele, tüm izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Dizide iki eltiyi oynayacak olan usta oyuncular, bakalım nasıl bir performans sergileyecekler…İnsanlık Suçu 31 Mart Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de!

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler