Ana SayfaDizilerSurvivor'da ödül oyununu kim kazandı? 35. son bölümde neler yaşandı?

İlgili Postlar

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 35. son bölümde neler yaşandı?

Survivor 2018’de heyecan her geçen gün daha da artıyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde, yine nefes kesen anlar yaşandı. Bu akşamki oyunun ödülü neydi? Ödül oyununun kazananı kim oldu? Survivor’da galip gelip ödülü kazanan ünlüler takımı mı, yoksa gönüllüler takımı mı oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor 2018’de kim elendi? Gözyaşları sel oldu

Survivor 2018’in 35. yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Survivor’ın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde, ünlüler takımı ve gönüllüler takımı kıran kırana mücadele etti. Oynanan ödül oyunu, kıyasıya rekabete sahne olurken, ekran başındakiler heyecanlı anlar yaşadı.

Survivor’da oyunun ödülü neydi?

Survivor’ın bu akşamki ödülü, pizzaydı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, oyunun ödülünü duyunca heyecanlandılar. Oyunun ödülü, yarışmacıları daha da hırslı hale getirdi.

Survivor 2018’de ödül oyununu kim kazandı?

Bir önceki oyununun galibi olan ünlüler takımı, bu akşamki ödül oyununa büyük bir motivasyonla çıktı. Ancak, ödülü kaybetmenin hırsı içinde olan gönüllüler takımı yarışmacıları da oldukça kararlıydı. Pizza ödülünü kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, kıran kırana mücadele etti. Büyük mücadelenin sonunda kazan taraf, bir önceki ödülü kazanamamanın hırsını yaşayan gönüllüler takımı oldu.

Survivor’da önceki oyunun ödülü neydi? Oyunu kim kazandı?

Survivor 2018’de bir önceki oyunun ödülü, iletişim ödülüydü. Aileleri ve sevdikleri ile telefon bağlantısı ile görüşebilecek olan takımlar arasında oynanan kıyasıya rekabetin sonucunda ünlüler takımı kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler