Ana SayfaDizilerArzu Çoşkun, Üç Yıldır Görmediği Kızına Popstar 2018 Aracılığıyla Kavuştu!

İlgili Postlar

Arzu Çoşkun, Üç Yıldır Görmediği Kızına Popstar 2018 Aracılığıyla Kavuştu!

Popstar 2018 yarışmasının güçlü sesi Arzu Çoşkun üç yıldır görmediği kızına Popstar 2018 aracılığıyla kavuştu. Hayat hikayesiyle geçtiğimiz hafta, yarışmanın stüdyosunda duygusal anlar yaşatan Arzu Coşkun; bu kez de yıllardır görmediği kızıyla, canlı yayında bir araya gelmesiyle herkesi duygulandırdı.

Sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yaptığı, efsane yarışma “Popstar 2018” jürisi ve yarışmacı performanslarıyla olduğu kadar yarışmacı hikayeleri ile de herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Popstar 2018’in İkinci Bölüm Kazananı Arzu Coşkun Oldu!

Fenomen yarışmanın, geçen hafta ekranlara gelen ikinci bölümünde “Yemin Ettim” performansı ile birinci olan Arzu Coşkun, performansı ile olduğu kadar cezaevi geçmişi olan hayat hikayesi ile de gecenin en çok dikkat çeken yarışmacısı olmuştu.

Bu hafta ise Popstar 2018’de bir kavuşma yaşandı. Yarışmacı Arzu Çoşkun, 3 yıldır görmediği kızı Zeynep’le canlı yayında bir araya geldi. Yaşanan buluşmada, stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

“Kızımla, Popstar sayesinde aramız düzeldi”

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı ekranlara gelen yarışmada kızına kavuşan Arzu Hanım “Kızımla aramız limoniydi, Popstar 2018 sayesinde aramız düzeldi. İnşallah ben ona anneliğimi en güzel şekilde göstereceğim” dedi.

İşte, o duygusal anlar…

https://www.youtube.com/watch?v=BSazerE8cd4

Popstar 2018, her çarşamba canlı yayınla Kanal D’de.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler