Ana SayfaDizilerPopstar 2018'in İkinci Bölüm Kazananı Arzu Coşkun Oldu!

İlgili Postlar

Popstar 2018’in İkinci Bölüm Kazananı Arzu Coşkun Oldu!

Popstar 2018 yeni yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Bu hafta çarşamba günü, yine capcanlı ve birbirinden güçlü seslerle, ekrana gelen yarışma programının ikinci bölümünde, Arzu Coşkun birinci oldu. Finalist Coşkun, performansıyla olduğu kadar hayat hikayesiyle de gecenin en dikkat çeken ismi oldu.

[affiliate_news id=”41961″]

Sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yaptığı, efsane yarışma “Popstar 2018” 21 Mart Çarşamba akşamı, Kanal D’de ikinci bölümü ile ekranlara geldi.

Fenomen yarışmanın, ikinci bölümünde “Yemin Ettim” performansı ile Arzu Coşkun birincilik kazandı. Coşkun, performansı ile olduğu kadar hikayesi ile de gecenin en çok dikkat çeken yarışmacısıydı. Cezaevi geçmişi olan Arzu Hanım’a en büyük destek, sanatçı Deniz Seki’den geldi.

[affiliate_news id=”8506″]

Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı!

Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan Arzu Hanım’ın jüri üyelerinden en büyük desteği Deniz Seki verdi. Ünlü sanatçı Seki:

“Bu hayatta herkesin başına gelebilecek bir şey, yolda giderken trafik kazası yaparak hiç istemeden birinin ölümüne sebep olup hapis yatan arkadaşlarım var, buradan da tüm kader mahkumlarına Allah kurtarsın diyorum “diyerek, gecede duygusal anlar yaşattı.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSTdzpWKaII&t=34s

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler