Ana SayfaDizilerTurabi: Survivor hayalime veda edeceğim!

İlgili Postlar

Turabi: Survivor hayalime veda edeceğim!

Survivor 2018’in son bölümünde, Turabi’den bomba gibi açıklamalar geldi. Turabi, “Bir süre Turbo Panter olamayacağım.” derken, flaş açıklamalar yaptı. Survivor’da sular bir an olsun durulmuyor. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”42958″]

Turabi ve Adem kavganın ardından konuştu

Survivor 2018’de yine bomba gelişmeler var. Geçtiğimiz günlerde çok büyük bir kavga yapan Turabi ve Adem cephesinde, yeni gelişmeler yaşandı. Yaptıkları kavga ile Survivor’da heyecanlı anlar yaşanmasına neden olan Turabi ve Adem, kavganın ardından konuştu.

Adem boş teneke gibi

Kavganın ardından Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde konuşan Turabi, “Adem bu saat sonra benim için klavyedeki boşluk tuşu gibi Adem boş teneke gibi.” derken, Adem ise, “Yenilir yutulur laflar söylemedik ben bunları hemen unutamam bunu unutmak için biraz süreye ihtiyacım var.İkimiz için de yararlı olur. İnşallah bir daha yaşanmaz.” diye konuştu.

[affiliate_news id=”12093″]

Bir süre Turbo Panter olamayacağım

Survivor geleceği ile ilgili yeni kararlar aldığından söz eden Turabi, “Bu aralar kendim olamayacağım, olursam Survivor hayalime veda edeceğim. Bir süre Turbo Panter olamayacağım Survivor’dan olmak istemiyorum.” dedi. Turabi’nin sözlerinin ardından Adem de “Aslında konunun içinde hiçbir şey yokken veya birbirimiz ile hiçbir problemimiz yokken daha doğrusu, demek ki içten içe bazı problemler yaratılmış ve bunlar gizlenmiş bir yere kadar. Çünkü; bunun başka açıklaması yok. Ben tahammül edemediğim insanlara bu şekilde davranırım.” dedi.

[affiliate_news id=”28693″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler