Ana SayfaÜnlülerYunus Günçe İle Berna Öztürk Sevgili Çıktı!

İlgili Postlar

Yunus Günçe İle Berna Öztürk Sevgili Çıktı!

Survivor 2016’nın yarışmacılarından olan Yunus Günçe oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Survivor Panorama programına katılan Yunus Günçe geçmişte Berna Öztürk ile sevgili olduklarını söyledi. Survivor 2017 yarışmacılarından birisi olan Berna Öztürk, geçtiğimiz günlerde yapılan eleme sonucunda adadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Adadan ayrılması ile birlikte Yunus Günçe ile programa katılan Berna Öztürk, oldukça samimi açıklamalar yaptı.

Eskiden Sevgiliydik!

Programın en çok dikkat çeken bölümleri ise Yunus Günce ile Berna Öztürk’ün geçmişte de ortak anılarının olması oldu. Çok eski zamandan beri arkadaş olduklarını söyleyen çifti, 15 yıl önce birbirini tanıdığını belirtti. Yunus Günçe yaptığı açıklamada Berna Öztürk’ün eski kız arkadaşı olduğunu söylerken küçük dönemlerde birbirlerine aşık olduğunu itiraf etti.

Berna’nın büyüdükten sonra kendisini terk ettiğini söyleyen Günçe bu anları esprili bir dille anlatırken özellikle iki ismin eskiden sevgili olması oldukça dikkat çekti. Canlı yayında ilk defa açıklanan bu durum kısa süre içerisinde sosyal medyada da dikkat çekerken pek çok kişi Günçe’nin Berna Öztürk’e karşı hala boş olmadığını iddia etti.

Üstelik programda sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu dahi Günçe’nin Berna Öztürk’e karşı boş olmadığını ima eden açıklamalar yaptı. Tüm bu açıklamalar ve yorumlara karşı Yunus Günçe ve Berna Öztürk herhangi bir açıklama yapmadı ve konu bu açıklamaların ardından kapatıldı. Survivor 2017’de yer alan Berna Öztürk elendikten sonra programa katılarak ada ile ilgili önemli değerlendirmelerde yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler