Ana SayfaÜnlülerInstagram Fenomenleri Türkiye Nüfusunu Aştı!

İlgili Postlar

Instagram Fenomenleri Türkiye Nüfusunu Aştı!

Instagram hesaplarındaki takipçiler giderek daha fazla önemsenmeye başlarken pek çok ünlünün takipçisi Türkiye nüfusunu dahi geçmeyi başarmış durumda.

Facebook, Twitter derken son olarak devreye Instagram girdi. Instagram üzerinden hesap açan kullanıcılar, birbiriyle takipçi yarışına girerken dünya sıralaması da oldukça dikkat çekiyor. Instagram üzerinden takip edilen kişilerde en çok takipçisi bulunan hesap İnstagram’ın resmi hesabı. Bu hesabın arkasından ikinci sırada ise Selena Gomez yer alıyor.

Selena Gomez Fenomen Oldu!

111 milyon takipçisi bulunan Selena Gomez takip noktasında en iddialı, ünlü isimlerinden bir tanesi. Selena Gomez’İN arkasından ise ünlü şarkıcı Ariana Grande geliyor. Şarkıcının takipçi sayısı 98,4 milyon. Sonraki isim ise Taylor Swift. Ünlüler dünyasının en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Taylor Swift 98,2 milyon takipçisiyle dördüncü sırada önceki yıllarda daha üst sıralarda yer almasına rağmen son dönemlerde düşüş yaşayan şarkıcı şu an için dördüncü sırada yer alıyor.

Instagram sıralamasının beşinci sırasında ise Beyonce YER alıyor. 96 milyon takipçisi bulunan şarkıcı Instagram’ı en etkin kullanan kişilerden bir tanesi. Altıncı sırada ise Kim Kardashian var. Paylaştığı fotoğraflar ile Instagram’ın yıldızlarından birisi olarak görülen Kim Kardashian, 93,9 milyon kişi tarafından takip ediyor. Sıralamadaki bir diğer isim ise Cristiano Ronaldo. Ünlü futbolcuyu 92.2 milyon kişi takip ediyor.

Tüm bu takipçilere bakıldığında Türkiye nüfusunun çok üstünde bir rakama ulaşıldığı net bir şekilde görülüyor. Bu da sosyal medyanın gücünü net bir şekilde gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler