Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Ve Alişan Ekranlara Veda Etti !!!

İlgili Postlar

Çağla Şikel Ve Alişan Ekranlara Veda Etti !!!

360 TV ekranlarında yayınlanan ekranların en sevilen ikilisi Alişan ile Çağla Şikel’in sunuculuğunu yaptığı “Her Şey Dahil” programını bu gün açan izleyiciler şaşkınlık yaşadı . Sağlıktan modaya, doğal yaşamdan hobilere, dekorasyondan, ev ekonomisine, lezzetli yemeklerden Türk ve dünya mutfağına kadar birçok farklı içerikle karımıza çıkan ünlü  konukların dahil olduğu program da bu gün bir değişiklik yaşandı.

ALİŞAN VE ÇAĞLA ŞİKEL ‘HER ŞEY DAHİL’ PROGRAMINDAN AYRILDI

“Her Şey Dahil”programının  sevilen sunucuları Alişan ve Çağla Şikel bu gün programa başlarken izliyicilere programdan ayrılacakları  haberini  verdi. Konuşmaya” bu gün Her Şey dahil olarak Alişan ve Çağla olarak son kez karşınızdayız” sözleriyle başlayan Alişan  “evet açıkçası bizde çok buruğuz ayrılık yok önümüzdeki günlerde yepyeni bir projeyle tekrardan karşınızda olacağız ” diyerek veda konuşması yaptı.

Çağla Şikel Ve Alişan Ekranlara Veda Etti !!!

Çağla Şikel ile birlikte veda konuşması yapan Alişan Çağlanın ağlaması üzerine sarılarak partnerini sakinleştirdi ve ” söyleyecek bir şey yok kelimeler ağzımdan zorla çıkıyor” dedi . İkili  yayında ve yapımda emeği geçen kişilere teşekkür konuşması yapıp seyircilerle vedalaşarak programa devam ettiler.

 

 

BAYRAĞI PERİHAN SAVAŞ DEVRALDI

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan 360 Tv Her Şey dahil programını bundan sonra Perihan Savaş’ın sunacağını duyurdu .

Çağla Şikel Ve Alişan Ekranlara Veda Etti !!!

 

 

 

 ÇAĞLA ŞİKEL SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Çağla şikel prorama veada ettiklerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile takipçilerine duyurdu . Güzel sunucu  programda yaptıkları veda konuşmasının videosunu  “Hani bazı anlar vardır ya, tutamazsın kendini gözyaşların akarda akar ve bir kelime bile edemezsin ya ,işte öyle bir an….Yeni projeler için izin istediğimiz ve yıllarca emek verdıgımız programızıza bugun veda ettik … Emegi gecen ,sevgıyle çalısan herkes teker teker kalbimde yerini almıştır. Bunu hıç unutmayın ” açıklaması ile paylaştı.

Çağla Şikel Ve Alişan Ekranlara Veda Etti !!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler