Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 373. Bölümü Yayınlandı! İşte Detaylar.

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 373. Bölümü Yayınlandı! İşte Detaylar.

Kısmetse olur 373. bölümü ile ekranlara geldi. Özellikle dün itibaren yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kısmetse Olur evinde çok farklı gelişmelerin yaşandığı görülürken Onur’un gözyaşları ve duygu dolu anların yaşanması dikkat çekti.

Kısmetse Olur 373. Bölümü İle Aycan ve Onur İlişkisi Bitti

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda Aycan’ın evden kesin bir şekilde ayrılacak olması Onur’un oldukça üzülmesine yol açtı. Evde mutlu bir ilişki içerisinde olmalarına rağmen Aycan’ın hastalığı sebebiyle evden ayrılması ve daha sonra eve dönmemesi ilişkinin de sona ermesine neden oldu. Bu durum üzerine evde oldukça zorlu bir zaman geçiren Onur, bu ilişkiyi unutmaya çalışırken eve Onur’un babası geldi.

Babasıyla oldukça duygu dolu anlar yaşayan Onur, bundan sonraki süreç içerisinde ne yapacağına karar vermeye çalışıyor. Evde dikkat çeken diğer bir detay ise Gözde ile Tankut arasında yaşandı. Evin diğer çiftlerinden olan Sevgican da Kemal arasında da tansiyon oldukça artmış durumda. Çift yeni bir ilişkiye girmeye çalışsa da bu konuda başarılı olamamış durumda ve giderek ilişkileri zor bir duruma giriyor.

Yayınlanan yeni bölümü itibariyle evdeki ilişkilerin giderek daha da zorlaştığı görülürken Kısmetse Olur 373 bölümü yine hüznü, ayrılığı ve mutsuzluğu ekranlara getirdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur cuma itibariyle haftanın son bölümünü yayınladı. Pazar akşamı yayınlanacak final ile birlikte eleme heyecanı ekranlara getirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler