Ana SayfaÜnlülerÖmür Gedik Esprisi Çok Ferhat Göçer’i Kızdırdı!

İlgili Postlar

Ömür Gedik Esprisi Çok Ferhat Göçer’i Kızdırdı!

Ferhat Göçer ile Ömür Gedik geçtiğimiz günlerde basın ile bir araya geldi. Kızının doğum gününü kutlayan ünlü isim kutlama sonrasında özel açıklamalar yaptı.

Dudak bölümünde bir morluk olduğu görülen ünlü isim kısa süre içerisinde dikkat çekerken bu morluğu nedeni soruldu. Gelen bu soruya esprili bir şekilde yanıt vermek isteyen Ömür Gedik, Ferhat Göçer’in kendisini dövdüğünü söyledi. Bu açıklamaları duyan Ferhat Göçer ise böyle bir açıklama üzerine oldukça kızdı ve ne dövmesi ne şiddeti diyerek araya girdi.

Ferhat Göçer Çok Kızdı!

Ferhat Göçer’in bu çıkışı sonrasında morali bozulduğu görülen Gedik, durumu toparlamaya çalıştı. Başarılı isim yaptığı bu şaka ile birlikte olayı geçiştirirken dudağındaki morluğunun sebebini açıklamadı. Fakat özellikle sosyal medya üzerinde bu durum çok farklı şekilde değerlendirildi ve yorumlandı.

Ömür Gedik’in ardından açıklama yapan Ferhat Göçer ise erkeklerin kadınları dövmediğini ve bunun yanlış olduğunu belirtti. Kadınların konuşmalarıyla erkekler üzerinde psikolojik bir baskı kurduğunu söyleyen Ferhat Göçer, bu konuda erkeklerin mağdur olduğunu söyledi. Kadınların sürekli konuşması karşısında sessiz kaldığını ve haklısın demekle getirdiğini de söyleyen Ferhat Göçer, bu açıklamaları ile aynı zamanda Ömür Gedik için de gönderme yaptı.

Ömür Gedik ise Ferhat Göçer tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında Ferhat Göçer’in kavga sonrasında susmasından hoşnut olmadığını söyledi. Çift yaptığı bu açıklamalar ile özel hayatına dair bilgiler paylaşırken daha sonrasında araçlarına binerek mekandan uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler