Ana SayfaÜnlülerMadonna Türkiye’ye Geliyor!

İlgili Postlar

Madonna Türkiye’ye Geliyor!

Madonna ile ilgili gündeme gelen son haberler oldukça dikkat çekti. Paylaşılan bilgilere göre sanatçı Konya’da Mevlâna Türbesini ziyarete gelecek.

Fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Konya’ya ziyaret düzenleyecek olan Madonna, burada birtakım temaslarda bulunacak ve özellikle türbe ziyareti gerçekleştirecek. Mert Alaş ile yakın bir dostluğu bulunan Madonna’nın, Türkiye’de aynı zamanda kısa bir tatil yapacağı da paylaşıldı.

Madonna Etkinliklere Katılacak

Mevlâna Celaleddin Rumi’nin Konya’ya gelişinin 789. yıldönümü dolayısıyla ya gerçekleştirilecek etkinliklerde yer alacak sanatçı, bu farklı anlara tanık olacak. Mert Alaş tüm bu ziyaret sırasında yaşanacakları tek tek fotoğraflayacak. Konya’daki etkinliklerin ardından Bodrum’a geçecek olan şarkıcı, bir süre boyunca burada tatil yapacağı ve buradan dünya turnesine çıkacağı belirtildi.

Dünya Turnesi İngiltere’de Başlayacak!

İngiltere’den başlayacak dünya turnesinde ünlü sanatçı pek çok farklı ülkeyi gezecek ve sevenleri ile bir araya gelecek. Madonna’nın Türkiye’ye gelmesi özellikle Türkiye’deki hayranlarını da sevindirdi. En son 2012 yılında İstanbul’da bir konser için Türkiye’ye gelen şarkıcı oldukça ilgi görmüştü. Konserinde yaptığı açıklamalarda İstanbul’u sevdiğini de söyleyen ünlü isim, aradan geçen 5 yıllık sürenin sonunda yeniden Türkiye’ye gelmesiyle heyecan yarattı. Türkiye’ye ve özellikle Mevlâna’ya özel bir ilgi duyduğu öğrenilen sanatçının düzenlenecek etkinliği kaçırmak istemediği hem tatil hem de Konya ziyareti sebebiyle programına Türkiye’yi de aldığı belirtildi.

Sanatçının özellikle dünya turnesi tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor ve bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler