Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Ağlayarak Veda Etti!

İlgili Postlar

Çağla Şikel Ağlayarak Veda Etti!

360 ekranlarında yayınlanan Her şey Dahil adlı program yayın hayatına veda etti. Programın sunucuları Alişan ve Çağla Şikel tarafından bugün son defa sunulan program, gözyaşları eşliğinde kapanış yaparken Çağla Şikel’in ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Alişan ve Çağla Şikel tarafından bugüne kadar pek çok farklı sabah programı sürdürülürken son dönemlerde bu programa ilginin azalması 360 ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programı içinde yolun sonuna gelmesine neden oldu. 6 Mart Pazartesi gününden itibaren programı Çağla Şikel ve Alişan sunmayacak.

Sunucu Değişikliğine Gidiliyor!

Yapılan açıklamalarda sunucu değişikliğine gidildiği belirtilirken bu isimlerin yerine Perihan Savaş getirilecek. Bugün yayınlanan son bölüm ile birlikte Çağla Şikel ve Alişan süreci program adına sona erdi. Program sonunda izleyenlere veda eden Çağla Şikel ve Alişan ikilisi oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Son bölüm sebebiyle programının konuğu Perihan Savaş oldu. Alişan ve Çağla Şikel ile bir araya gelen ve duygularını dile getiren Perihan Savaş, iki isme teşekkürlerini iletti. Programda yaşanan olaylar nedeniyle sık sık Alişan ve Çağla Şikel gündeme gelirken yaşanan bu değişiklikte bu olayların da etkisi olduğu düşünülüyor. Yapılan açıklamalarda hiçbir şekilde gündemde yer alan iddialar ile ilgili bilgi verilmezken çiftin bundan sonraki süreç içerisinde herhangi bir programda yer alıp almayacağı bilinmiyor. Fakat televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz Alişan ve Çağla Şikel’in birlikte olmasa da farklı yapımlarda yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler