Ana SayfaKimdirSiren Ertan kimdir?

İlgili Postlar

Siren Ertan kimdir?

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Siren Ertan kimdir? Yasak Elma dizisinde yıllar önce yaşadığı bir skandalın canlandırılması ile gündeme gelen Siren Ertan, son günlerin en çok merak edilen ismi haline geldi. Herkes, Siren Ertan kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi? sorularının yanıtları aranıyor. Siren Ertan hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Makine ressamı bir baba ve çeyizlik eşyalar yapan bir annenin iki çocuğundan biri olarak dünyaya gelen Siren Ertan, 1971 yılında doğdu. Siren Ertan’ın Savaş isimli bir de erkek kardeşi vardır. Anne ve babası, Siren Ertan henüz dört yaşındayken boşanmıştı. İzmir’de yaşayan Siren Ertan, Alsancak Kız Meslek Lisesi’nde okudu. Mezun olduktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü’ne girdi. Okula altı yıl devam etmesine rağmen yine de mezun olamadı.

Siren Ertan, 1996 yılında İstanbul’a geldi. Hayatının dönüm noktalarını burada yaşayan Ertan, Mudo’nun sahibi olan iş adamı Mustafa Taviloğlu ile tanıştı. Sonrasında, bir iş yerinde müdür olarak çalışmaya başladı. Moda sektöründe çalışmalarını hızla sürdüren Siren Ertan, bir dönem SHOW TV ekranlarında yayınlanan Alem isimli programda sunuculuk yaptı.

İlk evliliğini ünlü iş adamı Ercan Canmutlu ile yapan Siren Ertan’ın bu evliliği, sadece 14 ay sürdü. Canmutlu ile evliliğini noktalamasının ardından moda dünyasının tanınmış isimlerinden biri haline geldi. Evliliği sırasında yaşadığı skandal bir olay ile uzun süre gündemde kaldı. Siren Ertan ve eşi Ercan Canmutlu, haritada bile olmayan Tanganika ülkesinin kralının taç giyme töreni için Maçka’da bulunan 5 yıldızlı bir otele davet edilmişti. Ülkenin İstanbul Fahri Konsolosluğu tarafından davet edildiğini sanan çift, özel resepsiyona uygun şekilde hazırlanıp gittiler. Otele gittiklerinde olayın hayali olduğunu anlayan Siren Ertan ve eşi şoke oldu. Ancak, poz poz fotoğrafları çekilmişti. Bu skandal olay, uzun süre konuşulmuştu.

Siren Ertan 2004 yılında Siren Ertan İstanbul markasını yarattı.

Siren Ertan, ikinci evliliğini 2006 yılında Gökhan Çarmıklı ile gerçekleştirdi. Bu evliliği de 2015 yılında son buldu.

Boşanmanın ardından Ersin Kayalar ile aşk yaşamaya başlayan Siren Ertan, geçtiğimiz aylarda Ersin Kayalar ile nikah masasına oturdu.

Oyunculuk deneyimi de olan Siren Ertan, 2002 yılında Keje isimli dizide Zelal karakterine hayat verdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler