Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişme! Kural Mahkemeye 7 Maddelik Dilekçe Sundu!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişme! Kural Mahkemeye 7 Maddelik Dilekçe Sundu!

Ünlü komedyen Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddialarına ilişkin dava dosyasından yeni bir gelişme yaşandı. Kural Mahkemeye 7 maddelik dilekçe sundu. Kural’ın avukatları Ahmet Kurtoğlu ve Sibel Aydın, davanın görüldüğü İstanbul 60. Ceza Mahkemesine davanın genişletilmesi için 7 maddeden oluşan 4 sayfalık dilekçe sundular.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural Kimdir?

Kural Mahkemeye 7 Maddelik Dilekçe Sundu!

Ahmet Kural’ın avukatları, Sıla Gençoğlu’nın darp iddiasından sonra özel hastaneden aldığı darp raporunun araştırılması talebinde bulundu. Ayrıca, İdrar ve kan tahlillerinin neden yapılmadığının da araştırılmasını talep etti.

Dilekçede, ceza yargılamasının amacının ve gerçeğin araştırılarak bulunması olduğu vurgulandı. Tüm delillerin parça parça da olsa toplanarak gerekli araştırmaların yapılması gerektiği kayıt edildi. İlk duruşmada davacı Sıla Gençoğlu ile şoförü Mahmut Kapçak’ın savcılıktaki ifadeleriyle çelişen beyanlarının bulunduğu anımsatılan dilekçede, gerekli araştırmanın yapılmasının ardından nihai kararın açıklanması gerektiği belirtildi.

İDRAR VE KAN TAHLİLLERİNİN NEDEN YAPILMADIĞI ARAŞTIRILSIN!

Dilekçede; olayın ardından özel bir hastane tarafından verilen raporun Sıla’nın beyanı ile uyumlu olup olmadığını, bu beyana göre idrar ve kan tahliline ayrıca ultrason görüntülemesinin yapılıp yapılmadığını neden sorgulanmadığının araştırma yapılması istendi.

DARP EDİLEN BÖLGELERİN FOTOĞRAFLARI DOSYADA YOK!

Dilekçede, darp edilen bölgelerin fotoğraflarının raporda yer almadığına dikkat çekti. İstanbul Çağlayan Adli Tıp Şube müdürlüğüne teskere yazılarak, varsa oluşan lezyonların yerleri, boyutları, yara özelliklerinin tanımlanıp tanımlanmadığını, tanımlanmadı ise nedeninin sorulmasına, yaraların fotoğraflarının çekilip çekilmediği eğer çekilmemişse nedeninin sorulmasını istedi.

Ahmet Kural ” Hiç Aşık Olmadım!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler