Ana SayfaDedikoduMegastar Tarkan Prens Harry'e Komşumu Oluyor..

İlgili Postlar

Megastar Tarkan Prens Harry’e Komşumu Oluyor..

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük pop starlarından olan Tarkan, İngiliz kraliyet ailesinden Prens Harry ve eşi prenses Meghan Markle’nin yaşadığı sarayın olduğu Kensington bölgesinde bulunan evlere bakması Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düştü. Tarkan Prens Harry’e Komşu mu Oluyor? Tüm detaylar Haberimizde..

Tarkan 5 Milyonluk Reklam Teklifini Kabul Etmedi!

Tarkan Prens Harry’e Komşumu Oluyor..

Geçen sene eşi Pınar Tevetoğlu ile dünya evine giren dünyaca ünlü popstar Tarkan, İngiltere Prensi Harry’nin evinin olduğu Londra Kensington’da, tam 7 milyon sterlin yani 53 milyon tl ‘değerinde kendine ev baktığı ortaya çıktı.

Türkiyedeki sahibi olduğu evlerin dışında Almanya’da da pek çok evi olan megastar Tarkan, bu defa İngiltere’nin kraliyet mekanlarının bulunduğu bölgelere göz dikti.

Prens Harry ile ilgili görsel sonucu

Tarkan uzun süredir eşi ve kızı Liya ile Almanya’da yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Londraya giden ünlü şarkıcı Tarkan, Prens Harry’nin Meghan Markle ile yaşamını sürdürdüğü Kensington tarafından kendine ev baktığı öğrenildi.

54 milyon değerindeki 5 odalı eve bakan 46 yaşındaki megastar Tarkan’ın haberi Alman basınında da yer aldı. Kensington’da bölgesinde Prens Haryy ‘nin dışında David Beckham ve daha pek çok dünya starlarının evleride bulunuyor.

Tarkan kimdir?    

Pınar Tevetoğlu kimdir ?

Prens Harry evi ile ilgili görsel sonucu

 

Prens Harry Kimdir?

Meghan Markle Kimdir?

 Tarkan Prens Harry'e komşu oluyor

Prens Harry ve Meghan Markle nin Kensington evi ile ilgili görsel sonucu

 

 

tarkan ve eşi ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler