Ana SayfaKimdirMeghan Markle Kimdir?

İlgili Postlar

Meghan Markle Kimdir?

Kraliyet ailesine gelin gelen Meghan Markle’ın özel hayatı merak konusu oldu. Peki Sussex Düşesi Meghan Markle Kimdir ? Meghan Markle Biyografisi hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Meghan Markle Nerelidir? Meghan Markle Kaç Yaşında? Meghan Markle Hangi Burç?

Rachel Meghan Markle, 4 Ağustos 1981’de  Los Angeles’ın Kaliforniya eyaletinde  dünyaya gelmiştir. 37 yaşında olan Sussex Düşesi Meghan, Aslan burcudur.

Meghan Markle Kimdir?

Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın çocuğudur. 2003 senesinde Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak bölümü tamamladı. Meghan Markle, Birleşmiş Milletler kadın elçisidir.

Markle, ilk olarak General Hospital isimli dizinin bir bölümünde küçük bir rol aldı. Kariyerinin başlarında biraz zorluk çeken Markle 2015 senesinde bu durumla ilgili “Siyahi roller için yeterince siyah değildim ve beyazlar için yeterince beyaz değildim, beni bir işe koyamayan etnik bukalemun ortasında bırakıldım.” ifadelerinde bulundu.

TV dizisi Suits’te hayat verdiği Rachel Zane karakteri ile sivrildi. Bilim kurgu dizisi Fringe’de özel ajan Amy Jessup rolüyle ekranlara geldi. 2003 senesinde Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesi’nden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak eğitimini tamamladı.

Markle hayır işleriyle de ismini duyurdu. Markle Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerine ziyarette bulundu. Menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla bir araya geldi ve yardım dernekleri için iş birliği yaptı.

Haziran 2016 yılından bu yana Galler Prensi Harry ile ilişkisi olan Markle 2017 yılının kasım ayında nişanlandı ve 2018 yılının ilkbaharında Prens Harry ile evlendi. Nişanlanması üzerine Markle oyunculuk faaliyetlerine son verdiğini ve zamanını insani yardım çalışmalarına adayacağını açıkladı. Suits, Beni Unutma, Patrondan Kurtulma Sanatı ve Aşk Gibi Bir Şey gibi filmlerin kadrosunda rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler