Ana SayfaDedikoduTarkan 5 Milyonluk Reklam Teklifini Kabul Etmedi!

İlgili Postlar

Tarkan 5 Milyonluk Reklam Teklifini Kabul Etmedi!

Megastar Tarkan, üç yıl önce dünya evine girdi ve şimdilerde kızı Liya’yı kucağına almanın mutluluğunu yaşıyor. Tarkan’ın kızı 8 aylık oldu ve mama firmalarından reklam teklifleri yağmaya başladı. Tarkan 5 milyonluk reklam teklifini kabul etmedi. Ünlü star kızını reklam filmlerinde oynatmak istemediği için milyonluk teklifi elinin tersi ile itti.

Tarkan kimdir?

Tarkan 5 Milyonluk Reklam Teklifini Kabul Etmedi!

Tarkan’ın, üç yıl önce Aslı Tevetoğlu ile evlenmiş ve geçtiğimiz temmuz ayında bir kız bebekleri dünyaya gelmişti. Tarkan, şimdiye kadar sosyal medyada kızının fotoğrafını hiç yayınlamadı ve onu gözlerden uzak büyütmeyi düşündüğü için gelen milyonluk teklifleri de kabul etmiyor.

Bir mama firması Tarkan’nın kızının peşine düştü ve Tarkan’a büyük bir teklif sundu. Reklam filminde Tarkan’nın kızı Liya sadece bir kaç saniye görünecekti ve Tarkan’a bunun için 5 milyon lira teklif eden firmaya, Tarkan’ın cevabı hayır oldu. Tarkan’ın hayranları kızının gözlerinin rengini ve kime benzediği konusunda merak içindeler. Ama Tarkan, kızını gözlerden sır gibi saklıyor.

Tarkan’dan Şehrazat’a Veto Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler