Ana SayfaÜnlülerTarkan'dan Şehrazat'a Veto Geldi!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Şehrazat’a Veto Geldi!

Tarkan’dan Şehrazat’a veto geldi! Ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat, bir dergiye verdiği röportajda yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Son yılların modasına uyarak tribute albüm müjdesi veren ünlü söz yazarı, sanatçı dostlarından bir tek Tarkan’ın teklifini reddettiğini söyledi. Türk Pop Müziğine damgasını vurmuş birçok şarkının bestecisi ve söz yazarı olan Şehrazat, Ajda Pekkan ile yıllardır süren küslüğün de bittiğinin müjdesini verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Megastar Tarkan, Kendisi İçin Özel Minibüs Yaptırdı

Tarkan’dan Şehrazat’a veto geldi!

Tarkan’dan Şehrazat’a veto geldi! Yorumcu kimliği kadar Türk Pop Müziğine kazandırdığı birçok eserle de tanınan ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, Plak ve Ben dergisine özel bir röportaj verdi.

Son yılların modasına uyarak tribute albüm hazırlığında olduğunun müjdesini veren ünlü besteci, sevilen sanatçıların albümde yer alacağını söyledi.

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Nilüfer, Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Mustafa Sandal, Gülşen ve Edis gibi pop müziğin en önemli sanatçılarının yer alacağı albümde, Şehrazat’ın “Neden Tarkan yok?” sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Tribute albümde yer almaları için sanatçı dostlarını tek tek arayıp, “Albümüme misafir olur musun?” diye sorduğunu söyleyen ünlü besteci, “Maalesef Tarkan yok. Aradım, kararına saygı gösteririm.” ifadesini kullandı.

Birçok ünlü sanatçının yer alacağı tribute albüme Tarkan'dan red gelmesi dikkat çekti.
Birçok ünlü sanatçının yer alacağı tribute albüme Tarkan’dan red gelmesi dikkat çekti.

Tarkan kimdir?

Misafir olmak isteyenlerin başımın üstünde yeri var

Albümünde yer alacak sanatçı dostlarını özel olarak davet ettiğini söyleyen Şehrazat, şunları söyledi:

“Orası da bir ev, oraya misafir olmak isteyenlerin başımın üstünde yeri var. Birçok arkadaşımla görüştüm, sağ olsunlar hepsi çok nazik davrandılar. Hemen hemen herkes albümde var.”

Ajda benim kıymetlimdir

2010 yılında Ajda Pekkan’ın kendisinin şarkısını albümüne almaması yüzünden araları açık olduğu bilinen ünlü besteci, Pekkan ile barışmasını da şu sözlerle anlattı:

“10 sene geçti o kızgınlığımızın üstünden. Ajda kıymetlimdir. 53 yıldır hayatımda. Onun değeri, kıymeti harbiyesi başkadır. Bu yola Ajda ile ‘Yaz Yaz’ şarkısı ile çıktım. Anne evlat arasında bile bu tarz olaylar oluyor. İki kardeş arasında hayli hayli olur. Sevgim, saygım sonsuzdur.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler