Ana SayfaÜnlülerMegastar Tarkan, Kendisi İçin Özel Minibüs Yaptırdı

İlgili Postlar

Megastar Tarkan, Kendisi İçin Özel Minibüs Yaptırdı

Dünyanın Megastarları arasında girmeyi başaran Ünlü popçu Tarkan, yeni satın aldığı minibüsü öyle bir hale getirdiki, görenler gözlerine inanamıyor. Hazırlanması tam 3 ay süren bu minibüste eşi benzeri olmayan bir ses sistemi dahi var. İşte Detaylar..

Megastar Tarkan’dan Dudak Uçuklatan Anlaşma!

Megastar Tarkan, Kendisi İçin Özel Minibüs Yaptırdı

Vıp Araç dizaynları sektörününde lideri bir marka olan bir şirkete ultra lüks Vip minibüs yaptıran Popçu Tarkan, konularında eğitimli bir takım tarafından hazırlanan çok özel detaylara hakim minibüsün yapımı tam 3 ay sürdüğü öğrenildi.

Tarkan kimdir?

tarkan ben demek doğa demek

140 Kişilik Bir Ekip Ve Yüzde 100 El İşçiliği İle Üretildi.

Vip minibüsün koltuk derileri İtalya’dan özel bir istek getirdilirken, bu minibüs 3 ses mühendisi ve 8 endüstriyel tasarımcının dahil olduğu 140 kişilik bir ekip ile yüzde 100 el işçiliği üretildi. Minibüsün içini kaplayan ahşap tasarım özel tike ağacından elde edilerek bütünüyle el işçiliği ile bir ayda tamamlandı.

Koltuk Derisinin Desenine Kadar Tüm Detayla İlgilendi

Minibüs’ün iç tasarımının tamamını kendisi yapan Tarkan, koltuk derisinin deseninden tutanda dikişlerinin nerede kullanılacağına kadar tüm detayların tamamıyla kendisi karar verip uygulattı.

Tarkan’dan Duygusal Ayşen Gruda Paylaşımı!

Ses Sisteminin Hiç Bir Yerde Eşi Benzeri Yok

Almanya’dan özel getirtilen ses sistemi ise bu minibüsün en dikkat çekici özelliği arasında geliyor, Almanya’dan gelen ses mühendisleri tarafından hazırlanan ses sistemi, tamamen Tarkan’ın istekleri doğrultusunda araca monte edildi.

Tarkan’ın Minibüsünde Yok Yok!

Masajlı, ısıtmalı, soğutmalı, ayak dinlendirmeli koltukların olduğu minibüsün diğer bir özelliği ise Sesli komut sistemi olması. Özel kişiselleştirilmiş oturma düzeni, buzdolabı, masa, kendisine özel iklimlendirme sistemi, kişiselleştirilebilen aydınlatma sistemi, mücevher kutusu, sıcak ve soğuk muhafaza edilebilen şişelik sistemi, 4 boyutlu sinema ve ses sistemi ise dğer özellikleri.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler