Ana SayfaÜnlülerZara'dan Yeni Dizi Müjdesi Geldi! Çok Heyecanlıyım!

İlgili Postlar

Zara’dan Yeni Dizi Müjdesi Geldi! Çok Heyecanlıyım!

Ünlü türkücü Zara, Kıbrıs’ta bir otelde konser vererek sevenleri ile buluştu ve onları büyük bir müzik ziyafeti sundu. Şıklığı ve güzelliği ile göz dolduran ünlü türkücü, yeni bir projeden teklif geldiğini söyledi. Zara’dan yeni dizi müjdesi geldi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen türkücü kendine güvendiğini belirterek, bir kaç teklifin arasından birisinin mutlaka olacağını belirtti.

Zara kimdir?

Zara’dan Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

Oyunculukla ilgili gelen teklifleri değerlendirdiğini belirten Zara, çok sevdiği iki firmadan iki ayrı proje geldiğini ve ikisini de çok sevdiğini, iki hikayenin de İstanbul’da gerçekleşeceğini açıkladı. Bu iki hikayeden mutlaka birisinin olacağını belirten sanatçı, şimdiden çok heyecanlı olduğunu yineledi.

SENARYOLARI OKUMAKTAN GÖZLERİM BOZULDU!

Ünlü türkücü Zara, senaryoları okumaktan gözlerinin bozulmuş durumda olduğunu, bir taraftan da tiyatro hocası ile çalışmalarının devam ettiğini, senaryo seçerken reportuar seçtiği gibi titiz davranıp önce kendisinin etkilenmesi gerektiğini söyledi. Zara, hem beyaz perdede, hem de ekranlarda olmanın tozunu yuttuğu için kisini de istediğini belirtti.

 Zara’nın Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medya’yı Salladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler