Ana SayfaDedikoduÇukur'a Bomba İsimler Dahil Oluyor!

İlgili Postlar

Çukur’a Bomba İsimler Dahil Oluyor!

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Çukur’a geçtiğimiz bölümlerde dizinin 3 önemli ismi senaryo gereği diziye veda etmişti. Dilan Çiçek Deniz, Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in diziden ayrıldıktan sonra Çukur’a dahil olacak yeni isimler merak konusu oldu. Çukur’a bomba isimler dahil oluyor. Diziye dahil olacak yeni isimler haberimizde…

Sinem Kobal kimdir?

Çukur’a Bomba İsimler Dahil Oluyor!

Çukur dizisinden 3 kilit oyuncu ayrıldıktan sonra izleyiciler yeni oyuncuların kim olacaklarını merak etmeye başladı. İddialara göre, Çukur’un yeni sezon bölümlerinde yer alacağı düşünülen Sinem Kobal’ın bölüm başı 50 bin TL ye anlaştığı edinilen bilgiler arasında. Ayrıca, Sinem Kobal’ın yanı sıra Kaan Urgancıoğlu, Rojda Demirer, Hakan Kurtaş ve Çağan Atakan Arslan‘ın da diziye dahil olacağı konuşulanlar arasında.

BOMBA İSİMLER ÇUKUR’DA!

İki sezondur ekranlarda büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Çukur dizisi, bomba transferlerle izleyicilerin yüzünü güldürecek. Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Çukur’un yeni sezonunda kadroya katılacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur 2. Sezon 27. Bölümü İle Ekranları Başındakileri Gözyaşlarına Boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler