Ana SayfaDizilerKuzgun 10. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Kuzgun'u Kurtarmak İsterken Kendisi Vuruluyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 10. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Kuzgun’u Kurtarmak İsterken Kendisi Vuruluyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin nefes kesen son bölümünde, Bora babasının intikamını almak için bir saldırı düzenliyor. Aslında hedefte Kuzgun vardır. Dila, Kuzgun’u kurtarmak isterken kendisi vuruluyor. Bir önceki bölümde Kuzgun, Dila’yı vurulmaktan kurtarmıştı.

Çarşamba Dizileri 2019

Dila Kuzgun’u Kurtarmak İsterken Kendisi Vuruluyor!

Kuzgun ile Dila büyük bir düğünle evlenirler. Şermin’in davetlisi olarak Meryem’de düğüne katıldı. Ama Kuzgun bundan rahatsız oldu. Çünkü onun dünyasında aile zaaftır onlara yakın olmayıp onları korumak isteyen Kuzgun, annesini ve Kumru’yu uyardı. Kumru ile arası düzelen Kuzgun iki kardeş uzun uzun sarıldılar. Bora ile Şermin, Kuzgun’dan intikam almak için, Bilgin ailesinin evine saldırı düzenler ama bunun sonucunun nereye varacağını hesap etmezler.

Dila Kuzgun'u Kurtarmak İsterken Kendisi Vuruluyor

KUZGUN 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Dila, Kuzgun’la evlenmeyi kabul etmiştir ama, şartı herkesin normal bir evlilik olduğunu zannetmesidir. Cihan, depoya baskın yapıldığını, Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyler. Kuzgun, soluğu annesinin evinde alır. Kartal, Teo’yu vurmuş olmasının şokunu üzerinden atamaz ve büyük pişmanlık içindedir.

Dila, babasını görmeye hapishaneye gider ve ona Kuzgun ile evlendiğini söyler. Rıfat’ın kızına tepkisi büyük olur. Dila, Kuzgun’la evlendiğini abisine de açıklar. Ali, çılgına döner, hatta içeriden silahını alır ve Kuzgun’un kafasına dayar. Kutret, Dila’dan düğün yapmasını ister.

Şermin, Bora’ın isteği ile Meryem’e giderek Kuzgun’la Dila’nın düğün davetiyesini verir. Düğün günü geldiğinde, Kuzgun gelinlikler içinde gördüğü Dila’dan etkilenir. Dila da Kuzgun da duygularını bastırmakta zorlanırlar. Çocukluktan beri hayal ettiği şey sonunda oluyordur ama arada büyük düşmanlık vardır. Düğünden sonra ikili aynı evi paylaşıp insanlara gerçek evli gibi görünmek zorunda kalacaklar.

Kumru, Bora’nın sakladığı sırra adım adım yaklaşmaktadır. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış ve Behram’dan icazet almayı beklerler. Derviş, Kuzgun ve Dila bir meyhanede oturup uzun uzun konuşurlar. Derviş girdikleri dünyanın tüm gerçeklerini onlara hatırlatır.

Kuzgun’un, yakınındaki herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinde olduğu sırada silahlar patlar. Silahların hedefinde olan Kuzgun’dur ancak Dila’nın önüne gerilmesi ile hedef şaşar. Dila vurulur.

Kuzgun 9. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun İle Dila İki Düşman Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler