Ana SayfaDizilerÇarpışma 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selim Kendisine İhanet Eden Belma'yı Öldürüyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selim Kendisine İhanet Eden Belma’yı Öldürüyor!

Show Tv ekranlarında yayınlanan her bölümü nefesler tutularak izlenen Çarpışma dizisinin merakla beklenen 17. yeni bölümü 11 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Selim, sağ kolu olan Demir ile karısı Belma’nın birlikte oldukları videoyu izler ve şok olur. Selim kendisine ihanet eden Belma’yı öldürüyor. Detaylar haberimizde..

Perşembe Dizileri 2019

Selim Kendisine İhanet Eden Belma’yı Öldürüyor!

Çarpışma 17. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Kadir’in oğlu olduğunu son anda öğrenen Cansız hastanede Kadir’in yanından ayrılmıyor. Cansız, Veli’yi arıyor ve oğlu Kadir’in ölmediğini, Selim’in bunu yapamadığını, ‘onu oraya sen gönderdin biliyorum’ diyor. Cansız’ın elinden kurtuluşu olmayan Veli, başka bir plana geçiyor ve Kadir’e Cansız’ı hala isteyip istemediğini soruyor. Selim ise Demir ile Belma yan yana iken Belma’yı vuruyor. Demir’ide vuruyor mu? bilinmiyor.

İşte Çarpışma 17. bölüm 2. fragmanı..

ÇARPIŞMA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Zarif’in yanından çıktıktan sonra çevresini silahlı adamlar sarar ve Kadir silahını çekmekte tereddüt eder. Cansız, Kadir’in silahını çekmediği için onun vicdanlı biri olduğunu anlar. Kadir’e Cansız’ın karşısında böyle tereddüt etmemesini söyler.

Veli, Selim’le konuşur ve Kerem’in hapishanede işini bitirmek için plan yapar. Kerem’in intihar etmiş süsü verilmesini ister  ama başarılı olamazlar Kerem adamların elinden kurtulmayı başarır. Kerem, kendisini öldürmek isteyen adamlardan kendisini koruyan adama sorar. O da polis olduğunu ve korumak için Adalı’nın görevlendirdiğini söyler.

KADİR ANNESİ VE ZEYNEP’LE YEMEK YİYOR!

Asiye hanım, kendi elleri ile Kadir’in tabağına yemek koymanın mutluluğunu yaşar. Oturup hep birlikte yemek yerler. Veli, Asiye hanımın yanında çalışan kadının önüne geçerek ona para verip ortadan kaybolmasını ister. Kadir, Kerem’i ziyarete hapishaneye gider. Kerem’den babası ile görüşüp ona bir şans daha vermesini ister. Babası, Kerem’e onun çocukluğunu aldığını, alırken de ayaklarını kaybettiğini ve onun çocukluğun kendi ayaklarından kıymetli olmadığını anladığını söyler.

KADİR ZARİF’İN VERDİĞİ ADRESE GİDER!

Kadir, Zarif’in verdiği adrese gider. Orada büyük bir çatışma yaşanırken tam o sırada Zeynep Cansız’ı arar ve Kadir’in onun gerçek oğlu olduğunu söyler. Ama Kadir vurulmuştur.

Çarpışma 17. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Kadir’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler