Ana SayfaKimdirYelda Kırçuval Kimdir?

İlgili Postlar

Yelda Kırçuval Kimdir?

Televizyon programları ve sunduğu haberleri ile ekranlar karşısına çıkan, Yelda Kırçuval Kimdir? Yelda Kırçuval aslen nereli?

Yelda Kırçuval Kimdir? Yelda Kırçuval Aslen Nerelidir? Yelda Kırçuval Kaç Yaşında? Yelda Kırçuval Hangi Burç?

Yelda Kırçuval 30 Aralık 1978’de doğmuş ve 41 yaşındadır. Aslen İstanbullu olan sunucu ve yazar Oğlak burcudur.

Yelda Kırçuval Kimdir?

1997 yılında TRT sınavlarına giriş yapmış ve TRT eğitimlerinden Diksiyon, Fonetik, Artikülasyon dersleri alan Yelda Kurçuval, meslek kariyerine editör ve spiker olarak başarılı bir giriş yapmıştır. 1999 yılında belgesel, film, reklam ve dizilerde dublaj yapmış, aynı sene içerisinde televizyon ekranlarına giriş yapmıştır. HBB TV ekranlarında Ana Haber sunmaya başlayan güzel sunucu, diğer yandan kanal bünyesinde editör, spiker, program yapımcısı ve sunuculuk olarak kariyerini devam ettirmiştir. Bunların yanında; Çevre Aktüel ve Tüketici Dosyası adlı programlarıyla birlikte televizyonun pek çok departmanında görev almıştır.

2000 yılında Show TV karşısında gece Haber Hattı isimli programı hazırlamış, sunmuştur ve tekrar aynı zamanda bir çok programın seslendirmesini üstlenmiştir. Haber spikerliği ile paralel olarak pek çok internet sitesinde ve Sözcü gazetesine özel röportajlar ve analiz yazıları yazarak, gazetecilik yönünü de kullanmıştır. RAdyoculuk ile başlayan kariyerini meslek hayatını Radyo 99’da Habr Müdürlüğü yapmayı sürdürerek de devam ettirmiştir. 2009 yılında TRT 2 ile Birlikte Yaşarken isimli programın da sunuculuğunu üstlenmiştir.

2016 yılında Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler, 2018 yılında ise İnsanı İnsan Acıtır isimli kitaplarıyla da adını geçirmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler