Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Dizisi'nden Sevenlerine Müjde!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Dizisi’nden Sevenlerine Müjde!

Başladığı günden bu yana birçok başarıya imza atan Erkenci Kuş dizisinden sevenlerine müjde geldi. Yapılan değişikliğe göre göre Erkenci Kuş dizisi sezon finali yapmadan yaz boyunca ekranlarda olacak. Tüm detaylar haberimizde…

Erkenci Kuş Dizisi’nden Sevenlerine Müjde!

Erkenci Kuş Dizisi Oyuncu ve Oyuncu Kadrosu!

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in bulunduğu romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’da bomba gelişmeler yaşanıyor. Başrol oyuncularının oldukça uyumlu bulunan ve herkes tarafından sevilen dizi Erkenci Kuş, başladığı günden bu yana birçok başarıya imza atmış durumda.

Erkenci Kuş dizisinde izleyenleri de etkileyecek olan gelişmelerden en önemlisi, dizinin 40’ıncı bölümden itibaren bambaşka bir konseptle ekrana gelecek olması. Yaz boyunca sezon finali yapmadan ekranlarda olacak olan dizide, 1 yıllık zaman aşımı sonrası yaşananlar ekrana taşınacak.

Erkenci Kuş Ekibi Büyüyor

Can Yaman ile İlgili İddialara Demet Özdemir’den Açıklama Geldi!

Yapılan değişikliklerden sonra yapım ekibi, dizinin yeni bölümlerinde oynaması için ana kadroya 5 oyuncu birden dahil etti. Dahil olan isimlerin yanı sıra reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin sevenlerinin, bu değişikliğe nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan kadroya Sevinç Erbulak, Ahmet Somers, Aliye Uzunatağan, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Gümülcinelioğlu dahil oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler