Ana SayfaDizilerNezih Işıtan Da Nöbet'te!

İlgili Postlar

Nezih Işıtan Da Nöbet’te!

Başarışı tiyatrocu Nezih Işıtan “Kurtlar Vadisi Vatan” ve “Fatih’in Fedaisi: Kara Murat” filmleriyle izleyenlerin beğenisini kazanmıştı. Başarılı oyuncu şimdi de altı haftadır izleyenleri ekrana kitleyen “Nöbet” dizinde karşımıza çıkacak.

Her bölümüyle seyircisini ekran başına kitleyen bir “Pana Film” yapımı olan “Nöbet” oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuyla yola çıkmıştı. Usta oyuncuları bir araya getirmeye devam eden dizinin yönetmenliğini de “Gökhan Erkut” yapıyor. Baş rollerinde “Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık” gibi başarılı oyuncuları barından dizinin kamera arkasında 200 kişilik bir ekip görev yapıyor.

Nöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Başarılı oyuncu Nezih Işıtan geçtiğimiz gün Elmalı’da ki konaklama yerine yerleştirildi. “Nöbet” dizisinin yeni bölümlerinde “Darko” karakteriyle ekranda göreceğimiz Işıtan yeniden “Necati Şaşmaz” ve “Pana Film” ekibiyle bir arada çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Nezih Işıtan Da Nöbet'te
Nezih Işıtan Da Nöbet’te

Yeni bölümlerinde izleyicisine sürprizlerle gelen dizide Işıtan’ın hangi bölümde seyircisiyle bulaşacağı tam olarak bilinmese de, başarılı oyuncunun hayranlarıyla ekran karşısında buluşması çok uzak bir tarih gibi görünmüyor.

Nezih Işıtan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler