Ana SayfaKimdirNezih Işıtan Kimdir?

İlgili Postlar

Nezih Işıtan Kimdir?

Kostantin karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nezih Işıtan kimdir? Nezih Işıtan Kaç Yaşındadır? Nezih Işıtan Aslen nereli? Nezih Işıtan hangi projelerde yer aldı? Nezih Işıtan’ın burcu nedir? Nezih ışıtan hakkında bilmeniz gereken ve merak ettiğiniz her şeyi bu yazıda bulabilirsiniz.

Nezih Işıtan kaç yaşındadır? Nezih Işıtan Aslen nereli? Nezih Işıtan’ın burcu ne?

Nezih Işıtan 1 Ocak 1966 senesinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ankara’lı olan oyuncu Oğlak burcudur.

Nezih Işıtan Kimdir?

Ankara’da doğan başarılı sanatçı Nezih Işıtan eğitim hayatına Ankara’da başlamıştır. Lise dönemlerinden beri tiyatroyla iç içe olan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen Nezih Işıtan, 9 Eylül Güzel Sanatlar bölümünü kazanınca üniversite hayatını İzmir’de geçirmiştir. 1982 senesinde İzmir 9 Eylül Üniversitesi Drama Ana Bilim Dalı ve Tiyatro Oyunculuk bölümü mevzunu olan başarılı sanatçı, 1988’de Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak göreve başlamıştır.

Diyarbakır’da uzun yıllar sahne aldıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’na geçen başarılı sanatçı ilk olarak 2000 senesinde “Bizim Evin Halleri” adlı dizide “Çağlar” karakteriyle ekran karşına geçmiştir. Arından ufak tefek projelerde yer alsa da yoğunluğunu tiyatro oyunlarına veren sanatçı “Fatihin Fedaisi: Kara Murat” filminde “Kostantin” ve sonrasında “Kurtlar Vadisi Vatan” filminde “Dave” karakterini canlandırarak izleyenleri kendine hayran bırakmıştır.

Nezih Işıtan’ın Rol Aldığı Diziler

  • 2000 – Bizim Evin Halleri
  • 2009 – Deniz Yıldızı
  • 2009 – Es Es
  • 2018 – Aliya (Alija)

Nezih Işıtan’nın Rol Aldığı Filmler

  • 2014 – Fatih’in Fedaisi: Kara Murat
  • 2017 – Kurtlar Vadisi Vatan

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler