Ana SayfaÜnlülerHale Soygazi'nin Annesi Olduğunu İddia Etmişti! DNA Sonucu Geldi Ve Dava Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Hale Soygazi’nin Annesi Olduğunu İddia Etmişti! DNA Sonucu Geldi Ve Dava Sonuçlandı!

Seda Sayan’nın Uğur Aslan ile Show Tv ekranlarında sunuculuğunu yaptıkları programda Murat Şar isimli bir genç çıktı ve Hale Soygazi’nin annesi olduğunu iddia etmişti ve bu konu aylarca bu programda işlenmişti. Birileri çıkarak evet Hale Soygazi onun annesi demesi üzerine olay büyüdü ve yargıya taşındı. Hale Soygazi, 1 liralık bir tazminat davası açtı ve Adli Tıpa giderek DNA örneklerini verdi. Görülen davada, Hale Soygazi’nin DNA sonucu geldi ve dava sonuçlandı.

Hale Soygazi Kimdir?

Hale Soygazi’nin DNA Sonucu Geldi Ve Dava Sonuçlandı!

İstanbul Asliye Hukuk mahkemesi, davacı Hale Soygazi’nin talep etmesi doğrultusunda dosyayı, Adli Tıp başkanlığına yolladı ve sonucu mahkemeye sunulacak olan DNA örnekleri alındı ve yapılan inceleme sonucunda, Adli Tıp raporu mahkemeye gönderdi. Hanımefendiliği ile tanınan ünlü oyuncu Hale Soygazi’nin, bir televizyon programında oğlu olduğunu söyleyen Murat Şar’a açtığı 1 liralık manevi tazminat davasında beklenen Adli Tıp Kurumu raporu geldi.

HİÇBİR BİYOLOJİK BAĞ BULUNAMADI!

Adli Tıp raporuna göre Hale Soygazi ile Murat Şar arasında hiç bir biyolojik bağı olmadığı ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan raporun sonuç bölümünde şunlar yazıyor; “Murat Şar’a ait DNA profili ile anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi’ne ait DNA profillerinin karşılaştırması yapıldı. Elde edilen sonuçlara göre anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi’nin, Murat Şar’ın biyolojik anneliği reddedildi.”

“UTANMA DUYGUSU VARSA…”

Ünlü oyuncu Hale Soygazi bu haberin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Takipçilerine teşekkür ederek zorunlu bir açıklama yapmak zorunda kaldığını ifade edip, Adli Tıp raporunun eline geçeli on gün olduğunu, bunu bir basın toplantısı yaparak açıklamayı düşündüklerini ama basın haberi elde ederek açıklamış olduğunu, bununda iyi olduğunu bir an önce gerçeğin ortaya çıkmış olduğunu, bu olayın reyting amaçlı bir kurgu olduğunu, bu şahsın annesi olmadığını bile bile yalancı tanıklarla iftira kampanyasını sürdürdüklerini, aile çocuk gibi kutsal değerleri hiçe saydıklarını ve ceza yiyerek programı sonlandırmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Hale Soygazi, amacının bu tür iftira programlarına inanılmamasını ispatlamak olduğunu, davayı bunun için açtığını ve şimdi o kişilerin utanma duygusu varsa önce çocuklarından başlamaları gerektiğini ifade etti.

Hale Soygazi Davasında DNA Kararı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler