Ana SayfaDizilerKimse Bilmez'in Duygu'suyla Pilot'un dan Eğlenceli Video!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez’in Duygu’suyla Pilot’un dan Eğlenceli Video!

Atv ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve yüksek reyting almayı başaran Kimse Bilmez dizisinin Duygu ile Pilot karakterleri izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Duygu karakterini canlandıran Zeynep Elçin ile Pilot karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal ikilisi en iyi dizi çifti olma yolunda ilerliyor. İkili öyle bir video yayınladılar ki hayranlarını şirinlikleriyle mest ettiler. Kimse Bilmez’in Duygu’suyla Pilot’un dan eğlenceli video!

Burak Serdar Şanal kimdir?

Zeynep Elçin Kimdir?

Kimse Bilmez’in Duygu’suyla Pilot’un dan Eğlenceli Video!

Kimse Bilmez, dizisinde Duygu ile Pilot karakteri izleyiciler tarafından çok beğeniliyor ve ikili arasında doğması beklenen aşk merakla bekleniyor. Dizide Ali ile Sevda karakterinin aşklarından sonra en çok merak edilen Duygu ile Pilot karakterinin bir araya gelmesi izleyiciler tarafından çok isteniyor. Dizinin son bölümlerinde Sevda ile Ali aşkının önüne çıkan Duygu İle Pilot aşkının, dizinin yapımcılarının da gözünde kaçmıyor ve reytinglerin yükselmesinde önemli unsur olduğunun farkındalar.

Zeynep Elçin ile Burak Serdar Şanal, dizi setinde sergiledikleri sempatik ve enerji dolu paylaşımları diziyi izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı. İzleyiciler bu ikiliyi birlikte görmekten çok mutlular.

İşte Elçin ve Şanal’ın o çok beğenilen videosu…

https://twitter.com/i/status/1152960633568206849

KİMSE BİLMEZ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuğçe ile içki içtikten sonra Ali’nin kapısına giden Sevda, kendinde değilken Ali’ye karşı hissettiklerini ona bir bir anlatıyor. Ali’nin Tuğrul babaya Sevda’yı sevdiğini itiraf etmesini de Sevda duyuyor. Ama Sevda, babasının yaptıklarından dolayı Ali’den uzaklaşıyor. Sevda’nın reklam filminde oynayacağı ajansı Uygar satın alıyor.

İlk avansını alan Sevda, Hüdaverdi’nin yanına gidip o parayı Ali’ye vermesini ve ona çok iyi bakmasını söylüyor. Ali, Sinan’ı vuran adamı bulup Sevda’nın annesiyle babasının karşısına çıkarıp her şeyi itiraf ettiriyor. Daha sonra adamı alıp karakola götürüyor. Adamın rahat tavırlarından bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlıyor ve geriden takip etmeyi düşünüyor.

Pilot, hapiste daha önce arkadaşına ihanet eden kişiyle kavgaya tutuşuyor. Son anda öldürülmekten kurtulan Pilot, yakın dostunu öldüren kişinin ismini istediğinde Ali’nin ismini veriyor. Pilot’u hapisteyken Duygu ziyaret ediyor ve kendisine teşekkür ediyor. Pilot’dan başına bela oldukları için de özür diliyor. Ali, Tuğçe’den Sevda’nın Uygar’ın ajansında çalıştığını öğreniyor. Ajansa gittiğinde Uygar’dan Sevda’nın çiçek aldığını görüyor.

Kimse Bilmez 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ali’nin Ölüsünü Bulduğu Kişi Kardeşi Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler