Ana SayfaKimdirBurak Serdar Şanal kimdir?

İlgili Postlar

Burak Serdar Şanal kimdir?

Ekranların yakışıklı oyuncusu Burak Serdar Şanal kimdir? Burak Serdar Şanal, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, oyunculuk kariyerine nasıl adım attı, hangi projelerde rol aldı? Burak Serdar Şanal’ın hayatının merak edilen detaylarını sizler için bir araya getirdik…

Burak Serdar Şanal,28 Ağustos 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Boyu 1.88 cm. olan Burak Serdar Şanal’ın kilosu 72, saç ve göz rengi ise kahverengidir. Şanal, Maltepe Üniversitesi’nde drama eğitimi aldı.

İlk defa oyunculuk performansı ile televizyon ekranları ile tanışacak olan Burak Serdar Şanal, ilk olarak ilk olarak 2008 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol almaya başladı. Oyunculuk kariyerine güzel bir başlangıç yapan Şanal, 2009 yılında Peri Masalı ve Küçük Kadınlar isimli dizilerde rol aldı. Ardından 2011 yılında Avrupa Avrupa ve Dinle Sevgili dizilerinde rol aldı. Oyunculuk kariyerinde sağlam adılar ile ilerleyen Burak Serdar Şanal, 2012 yılında Böyle Bitmesin, 2014 yılında Yeşil Deniz ve 2016 yılında Rüzgarın Kalbi isimli dizilerde rol aldı.

Burak Serdar Şanal, 2016 yılında rol aldığı Rüzgarın Kalbi isimli dizide kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Merve Akkaya ile tanıştı. Bu arkadaşlık kısa sürede set aşkına dönüştü. Aşklarının hayatlarını birleştirerek taçlandırmak isteyen çift, evlilik yolundaki ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktı.

Burak Serdar Şanal, oyunculuk kariyerinde başarı basamaklarını hızlı ama sağlam adımlar ile atmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, son zamanlarda ekranların aranan yüzü.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler