Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 49. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem Yine Kıskançlık Krizlerinde!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 49. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem Yine Kıskançlık Krizlerinde!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Erkenci Kuş final bölümü için gün sayıyor. Üç bölüm sonra 51. bölümde final yapacak olan dizisinin fenomenleri büyük üzüntü içine girdi. Ama ikilinin çok sevilmesinden dolayı başka projelerde birlikte yer alacak olması konuşulanlar arasında. Dizinin son bölümünde, Can artık hatırlamaya başlamış ve Sanem derin bir nefes almıştı. Ama ofise gelen güzel kadını Can’ı ofisine görüşmeye çağırmasıyla Sanem çıldırır. Sanem yine kıskançlık krizlerinde.

Salı Dizileri 2019

Sanem Yine Kıskançlık Krizlerinde!

Erkenci Kuş 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Can’ın hafızası yerine geldikten sonra Sanem rahatlayacağını düşünürken, yeni kıskançlık krizleri geçiriyor. İş görüşmesi için şirkete gelen kadını odasında birlikte görüşmek istemesinden sonra onu yemeğe davet ediyor. Yemekte kadının Can’ı tebrik edip öpmesiyle Sanem, deliye dönüyor. Can ise Sanem’in bir kendisini görmemezlikten gelmesine, bir de kıskanmasına bir anlam veremiyor.

İşte Erkenci Kuş 49. bölüm 2. fragmanı…

 

ERKENCİ KUŞ 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, gözünü hastanede açar. Hemen Can’ın nasıl olduğunu merak eder ve onun odasına koşar. Doktor’un kafasından darbe aldığı için her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini duyunca yıkılır. Can’ın başından bir an olsun ayrılmayan Sanem, Can’ın gözlerini açmasıyla ilk şokunu yaşar. Can, hastane odasındaki annesi babasını tanır ama Sanem’i tanımaz. Can’ın hafızasının yerine gelmesi için eski hayatına geri dönmesini söylemesi üzerine Sanem, eski şirketi faaliyete geçirmeye başlar.

Can, şirkete gelmeden tüm ekibi toplar ve şirketi eski halinden daha iyi yerlere getireceklerini herkesin işinin başına geçerek çalışmaya başlamasını söyler. Büyük gaza gelen ekip işlerinin başına büyük bir şevkle dönerler. Can, şirkete gelir ve tüm çalışanları tanır ama yine Sanem’le büyük aşk yaşadığını sevgilisi olduğunu hatırlamaz. Menkıbe, hafızasını yerine getirebilmek için bir karışım hazırlamaya koyulur.

Sıra, Menkıbe’nin Can için hazırladığı karışımı onun içmesini sağlamaktır. Sanem ile Cey Cey’in o karışımı içirme çabaları sonuçsuz kalır. Ama Sanem’in babası yanlışlıkla o karışımı içer ve gençliğinde gittiği maçı saniyesine kadar anlatmaya başlar. Sanem, Can’la yaşadığı aşkı kaleme almaya başlar. En sonunda yazdığı kitabı Can’a göstererek, ‘ Bu benim tek kitabım sende benim tek aşkımsın’ der.

 Erkenci Kuş 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem’in Uğraşları Boşa Çıkmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler