Ana SayfaDizilerAras Bulut İynemli'nin Teskere Heyecanından Kareler!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’nin Teskere Heyecanından Kareler!

Show Tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizisi Çukur’un sezon finali yapmasından sonra yeni bir film projesine imza atan Aras Bulut İynemli, daha sonra bedelli olarak yapacağı askerliği yapmak üzere bölüğüne teslim olmuştu. 1 Temmuz’da Kütahya’daki birliğine teslim olan ünlü sanatçı 3 haftalık askerlik görevini yerine getirip teskeresini aldı. Aras Bulut İynemli’nin teskere heyecanı ve işte o kareler.

 Aras Bulut İynemli’nin Yeni Projesi Ses Getirecek!

Aras Bulut İynemli’nin Teskere Heyecanından Kareler!

Yıllar önce yayınlanan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oymadığı Mete karakteriyle yıldızı parlayan ve ardından adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Aras Bulut İynemli, 1 Temmuz’da Kütahya’daki birliğine teslim oldu ve 3 haftalık süren askerliğini tamamlayarak teskeresini aldı. Geçtiğimiz günlerde askerliğini bitiren İynemli, asker arkadaşlarıyla vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal medyada yayılan fotoğraftan oyuncunun hayranları onu tanımakta güçlük çekti.

İşte Aras Bulut İynemli’nin askerlik hatırası…

Aras Bulut İynemli'nin Teskere Heyecanından Kareler

 

ÇUKUR 2. SEZON 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Akın eve gelir ve tüm ev halkıyla hasret giderir. Azer, Koçovalılar’la görüşmek için bir iftar yemeği düzenler. Koçovalı kardeşler davete giderler. Davette, Timsah sözcü olarak söze başlar ve Koçovalı kardeşlere, İstanbul’u terk etmelerini yada gitmezlerse kendilerinin onları İstanbul’dan göndereceğini söyler. Yamaç, Çukur’u kimin yöneteceğini sorduğunda ise o konuyu kendilerine bırakmalarını söylerler.

Yamaç, birden şarkı söylemeye başlar ve kardeşler orayı terk eder. Yamaç, Yücel’in bir karısı ve çocuğu olduğunu öğrenir.Yücel’i bulup elini kolunu bağlayıp, her yere benzin dökerek ailesine dokunduğu için bulunduğu yeri ateşe verir ve gittiği yerde Çeto’ya ve Mahsun’a kendisini sormasını söyler.

Yamaç, yanan evi büyük bir zevkle izlerken içeriye Akın girer ve Yücel’in canı karşılında pazarlık yapar. Onu ölümden kurtaracağını ama Akşın’ın yeğeni olduğunu için hangi kolunu kesmesini istediğini sorar. Cevap veremeyince bir kolunu baltayla keser. Koçovalılar büyük bir çatışmaya girdikten sonra tam Çukur’u kurtardıklarını düşünürken, Selim, Salih ve Cumali tutuklanır. Koçovalılar’ın kadınlarını kurtarmak için gittikleri yerde İdris ve Yamaç kıstırılır. İkisinin kapatıldığı yerde, Yücel’in sesi gelir. İkisinden birinin ölmesi dahilinde Koçovalı kadınlarını serbest bırakacağını söyler. İdris, oğlu Yamaç’a kendisini öldürmesi için yalvarır. Süre dolar ve iki el silah sesi duyulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler