Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. sezon finali ile izleyicilerine veda etti. Çukur dizisi 2. sezonu da büyük bir başarı ile tamamladı. Dizinin sezon finalinde; Yamaç, tamda Yücel’i öldürüp karısının yeğeninin intikamını aldığını zannederken, hapishaneden çıkan Akın Koçavalı’nın Yücel’i kurtarıp iş birliği yapması şok etkisi yarattı. Peki, Çukur 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Çukur dizisinin sezon finalinin ardından; Çukur ne zaman başlayacak? 3. sezonda hangi sorulara yanıt olacak? İdris baba mı Yamaç mı ölecek? Koçovalı kadınları Yücel’in elinden kurtulabilecek mi? gibi bir çok soru yeni sezonla birlikte cevaplarını bulacak. Dizinin fanatikleri sabırsızlıkla yeni sezonun başlamasını bekliyor.

ÇUKUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi 2018-2019 sezona 17 Eylül Pazartesi günü başlamıştı. Yeni sezonda yayın gününde değişiklik olması beklenmeyen dizinin eylül ayı içinde yayınlanması bekleniyor.

ÇUKUR 2. SEZON 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, oğlunu eve getirir ve Akın tüm ev halkıyla hasret giderir. Azer, Koçovalılar’la görüşmek iftar yemeğine çağırırlar. Koçovalı kardeşler buluşacakları yere gittiklerinde, Timsah sözcü olarak söze başlar. Koçovalı kardeşlere, İstanbul’u terk etmelerini yada kendilerinin onları İstanbul’dan göndereceğini söyler. Yamaç, Çukur’u kimin yöneteceğini sorduğunda. Onu kendilerine bırakmalarını söylerler.

Yamaç, birden şarkı söylemeye başlar ve orayı terk ederler. Yamaç, Yücel’in bir eşi ve çocuğu olduğunu öğrenir. Onu bulup elini kolunu bağlayıp, her yere benzin dökerek ailesine dokunduğu için bulunduğu yeri ateşe verir. Yücel’e, gittiği yerde Çeto’ya ve Mahsun’a kendisini sormasını söyler.

Yamaç, yanan evi zevkle izlerken içeriye Akın girer ve Yücel’in canı karşılında pazarlık yapar. Onu ölümden kurtaracağını söyler. Ama Akşın’ın yeğeni olduğunu için hangi kolunu kesmesini istediğini sorar. Cevap vermeyince elindeki baltayla bir kolunu keser. Koçovalılar büyük bir çatışmaya girerler. Tam Çukur’u kurtardıklarını düşünürken, Selim, Salih ve Cumali tutuklanır. Koçovalılar’ın kadınlarını kurtarmak için gittikleri adreste İdris ve Yamaç kıstırılır. İkisinin kapandığı yerde, Yücel’in sesi gelir. İkisinden birinin ölmesi şartı ile Koçovalı kadınlarını serbest bırakacağını söyler. İdris, Yamaç’a kendisini öldürmesi için yalvarır. Süre dolduğunda iki el silah sesi duyulur.

Çukur Sezon Finali İle Ekranlara Geldi! Çukur’u Ben Yöneteceğim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler