Ana SayfaDizilerYasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 47. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünden sonra yeni sezon ilk bölümü fragmanı da yayınlandı. Fragmanda; Halit beş parasız otobüs durağında otobüs beklerken yanına biri yanaşıp arabada bir hanımın kendisini beklediğini söylüyor. Halit, lüks arabaya yaklaştığında Yıldız’ı görüyor. Yıldız, onu gideceği yere bırakabileceğini söylüyor. Yasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Detaylar haberimizde.

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Yasak Elma dizisi 2018-2019 sezonuna 17 Eylül Pazartesi günü başlamıştı. Önümüzdeki yeni sezon da yayın gününde değişiklik beklenmeyen dizinin eylül ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Yasak Elma yeni sezon ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

https://twitter.com/i/status/1133120138859941888

YASAK ELMA 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, beş parasız kapıya konduktan sonra bir otele gider ama kredi kartlarının iptal edildiğini öğrenir ve başka gidecek yeri olmadığı için Emir’in evinde gider. Halit, Yıldız’ı evden kovduğu gün Kaya ile Şahika’yı evde yemeğe alır. Şahika, konuşmalarıyla Halit’i baştan çıkarmayı başarmıştır. Ertesi gün Şahika, Halit’in yanına uğrar ve kendisini ziyaret ettiği için çok memnun olan Halit, Şahika’yı yemeğe davet eder.

Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gider ve kovulmaktan beter olur. Yıldız’ı ağlarken gören Kaya, onu odasına çağırıp konuşur. Yıldız’ın masumiyetine inanan Kaya, kendi ofisinden çıkıp Ender’in ofisine giden Yıldız’ın arkasından gider ve Ender’in yaptığı tüm kumpası onun ağzından duyar. Şahika, abisinin yanına gelir. Kaya, ona olanları anlatır ve Halit beye duyduklarını anlatacağını söyler. Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını anlatır. Hatta Ender’in verdiği yüz bin lirayı da iade eder.

Yıldız, Halit’in yanına gider. Halit, boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını toplayıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken Ender gelir. Ender, Yıldız’a, Halit’i parası için sevdiğin söyler. Yıldız’da onu öldürüp boğazın sularına atmamak için kendisini tuttuğunu söyler. Şahika, Yiğit’i arayıp Ender’in her şeyi bildiği halde onu istemediğini söyler. Yiğit, hesap sormak için Ender’in karşısına gider ama Ender onu kovar. Ender’e Erim, otururken Erim içeri girer. Ender’in karşısına birisi çıkar ve kafasına sopayla vurur. Ender, boğaza düşer.

 Yasak Elma Gelecek Sezon İlk Fragmanı İzle! Halit Fakir Yıldız Zengin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler