Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Zalim İstanbul 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Ceren’in hamileliği şokundan sonra Şeniz, Cemre’yi Nedim’den uzaklaştırmak için her şeyi yapar. Ceren’le Nedim’in düğününde Cemre bir fırsatını bulup Nedim’i kaçırır. İkisi vapura binip uzaklara giderler. Zalim İstanbul yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Zalim İstanbul Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Yayın hayatına bu sezon başlayan Zalim İstanbul dizisi ilk olarak 1 Nisan 2019’da ekranlara gelmişti. Zalim İstanbul yeni sezon bölümlerinin Eylül ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin sezon finali bölümünde neler olmuştu?

ZALİM İSTANBUL 9. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ!

Seher, kızının hamile olduğunu hastanede öğrenir. Agah,ona bunun için Şeniz’in onları apar topar evlendirdiğini anlatır. Ceren, gözlerini açar açmaz Cemre çocuğun babasının kim olduğunu sorar. Bu arada Cenk, Ceren’in karnındaki çocuğun babası olduğunu öğrenince toparlanamıyor.

Ceren, hastaneden çıkarılıp eve gelir gelmez ablasının kendisini aşağılaması yüzünden kendisini bıçakladığını söyler. Bunu hem onu Cenk’ten kıskandığı, hem de Şeniz istediği için söylüyor. Şeniz, bir an önce Cemre’den kurtulmak ister. Çünkü Cemre Nedim’i iyileştiriyor. Nedim iyileşirse çocukken babasıyla Şeniz’i yatak odasında birlikte gördüğünü söylemesinden korkar.

Agah, Nedim’in odasına büyük bir yatak alır. Bu Ceren’in hoşuna gitmez ve Nedim’i sandalyesine bileklerinden bağlayıp kendisi yatakta yatar. Cemre telefonu olmadığı için babaannesinin telefonundan Yonca’yı aramıştır. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için aradığında telefonu Cemre açar. Şeniz’de oradadır. Konuyu biliyormuş gibi yapınca Yonca, iğnenin içinde yabancı madde bulduğunu söyler. Şeniz, Yonca’yı korkutup eve getirir ve Agah’da Cemre’yi çağırır. Yonca, Cemre’nin kendisinden tahlil sonuçlarıyla oynamasını istediğini söyler.

Bunu duyan Agah Cemre’yi evden kovar ve Nedim’in yanına yaklaşmasına izin vermez. Cemre’yi odaya kapatıp dışarı çıkmasına izin vermezler. Babaanne Ceren için düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bulup Nedim’in yanına veda etmeye gittiğinde, bileklerindeki yaraları görünce onu oradan kaçırmak aklına gelir ve kaçırır. Bu arada düğünde Cenk, mikrofonu alır ve bir açıklama yapacağını söyler.

 Zalim İstanbul 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Cemre Nedim’i Konaktan Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler