Ana SayfaDizilerVuslat Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Vuslat Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 20. son bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süre veda etti. Dizinin sezon finalinde; Aziz’le Feride evlenmeye karar vermişler ve tam her şey yolunda gidiyor derken, Perihan ile Nehir’in kötü planı ile mutlulukları gölgeleniyor. Perihan’la Nehir, zafer kazandıklarını düşünürken kurdukları tuzağa yanlışlıkla Aziz’de düşüyor. Fırat ise Kerem’e silah doğrultuyor ve ateşliyor. Vuslat Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Vuslat Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Yayın hayatına bu sezon başlayan TRT 1 in sevilen dizisi Vuslat, ilk olarak 7 Ocak’ta ekranlara gelmişti. İlk sezon finalini yapan dizinin Eylül ayı içinde yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor.

VUSLAT 20. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Feride’yi arayarak annesinin bayıldığını, hastaneye götürdüklerini söyler. Aziz, Feride’yi hastaneye götürür. Ceylan, Kerem’i annesine ve babasına neden öyle söylediğini sorduğunda Kerem, onu kurtarmak için öyle söylediğini, ‘git başka yere tezgah aç’ diyor. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip eder ve orada onun fenalaşmış bir şekilde bularak hastaneye yetiştirir.

Perihan, Aziz’e babasını mezarlıkta bulduğunu söyler. Aziz, kimin mezarına gittiğini sorduğunda bilmediğini söyler. Aziz, annesine Feride ile evleneceğini söyler. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe müsaade etmeyeceğini söyler. Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyduğunda deliye döner.

Fırat, sinirle dışarı çıkınca Hasibe, ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırır. Faik, Ceylan’ın bir daha odasından çıkmamasını söyler. Hasibe, Feride’ye dönüp, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini söyler. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrendikten sonra yanına gidip üzülecek durumda olduğunu söyler. Aziz, çıktıktan sonra F’eride’yi tek parça bulabilirsen’ evlenirsin diyor.

Defile günü gelir. Perihan’la Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alır. Mankenler geçtikten sonra Feride sahneye davet edilir. O sırada kendisine gelen içecekten bir yudum alıp, Aziz’e verdikten sonra sahneye çıkar. Feride, fenalaşır ama belli etmez. Daha sonra konuşma yapmak için Aziz sahneye çıkar ve konuşmasını yaparken elindeki içeceği içer. Perihan ve Nehir, Aziz’i değil Feride’yi zehirlemek istemişlerdir.

 Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali Özeti! Perihan’la Nehir’in Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler