Ana SayfaDedikoduMedya Patronu Yenenler Çiftine Taktı!

İlgili Postlar

Medya Patronu Yenenler Çiftine Taktı!

Önceki akşam Kilyos’ta düzenlenen Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın nikah törenine Acun Ilıcalı da katılan ünlü isimler arasındaydı. Ettiği danslarla dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada gündem olan Acun Ilıcalı gelin Berfu Yıldız’a taktığı 100 bin euro değerindeki hediye ortaya çıktı.

Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız geçtiğimiz nisan ayında aile arasında gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girmişti. Geçtiğimiz akşam ise Kilyos’ta 400 kişilik bir düğünle kutlama yaptı. Bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan ünlü isimler arasında olan Acun Ilıcalı, gelin Berfu Yıldız’a hediye ettiği 100 bin euro değerindeki saatle bir kez daha adından söz ettirdi.

O İsimler de Davetliydi

Yenenler çiftinin eğlenceli düğünü adeta ünlüler geçidine uğradı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti beraber katıldı. Bu mutlu günlerinde Yenenler çiftini Yılmaz Erdoğan, Murat Boz, Aslı Enver, Seda Sayan, İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen, Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin gibi isimler de yalnız bırakmadı.

Medya Patronu Yenenler Çiftine Taktı

Medya Patronundan Bonkör Hediye

Aynı zamanda kanalında program sunan Eser Yenenler’e desteğini her zaman belli eden Acun Ilıcalı bir kez daha ne kadar destekçi olduğunu gösterdi. Ilıcalı düğünde ettiği danslarla dikkat çekmenin yanı sıra gelin Berfu’ya taktığı takı ile de çok konuşuldu. Magazin Merkezi’nin haberine göre Ilıcalı, gelin Berfu’ya yaklaşık 10.000 Euro(65 bin ?) değerinde Rolex marka saat hediye etti.

 

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler